Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'li Dağ'dan Kınık ziyareti

AK Parti'li Dağ'dan Kınık ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir'in Kınık ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 06.01.2018 - 13:46

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bugün saat 07.30'da, Kınık'a geldi. Kınık Kaymakamlığı, Kınık Belediye Başkanlığı, Kınık Müftülüğü, Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kınık Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nce ortaklaşa düzenlenen 'Sabah Namazında Buluşuyoruz' etkinliğine katıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ) Rektör Vekili Erdal Çelik de ziyarette yer aldı. AK Partili Dağ, başta gençler olmak üzere 30 kişilik grupla Çarşı Camii'nde sabah namazı kıldı. Sonrasında, Kınık Belediyesi Sakız Adası Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı organizasyonuna katıldı.

Etkinlikte konuşan Dağ, "Çok güzel bir söz vardır. 'Eğer camilerde arka saflarda çocuk sesi duymuyorsanız, o zaman gelecek konusunda endişelenmeye başlayabilirsiniz.' Onun için, nasıl bizden önceki nesiller bizlere dinimizi ve diyanetimizi öğretme noktasında uğraş vermişlerse, biz de bizden sonraki nesillere bunu en iyi şekilde aktarmak ve iletmekle mükellefiz. Kendi evlatlarımıza, kendi evladımız yoksa milletin bütün ferdi evlatlarını kendi evladımız görerek hepsine bu davayı bu şuuru anlatmamız gerekiyor. İnşallah bu noktada bu faaliyetlerin devamını arzuluyoruz. Bu faaliyetlerin devamı hem milletimizi hem de bizleri fazlasıyla mutlu edecektir. Bu faaliyetlerde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu kahvaltıya katılan siz genç arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Kınık Müftüsü Muammer Uslu ise, "Camilerimizde gençlerin olmasına çok önem veriyoruz. Bu yıl da ilçemizde gençlerimize yönelik sabah namazında buluşuyoruz etkinlikleriyle değişik camilerde gençlerimizle sabah namazını kılıp, ardından caminin bulunduğu mahallenin kahvehanesinde birlikte kahvaltı yaparak gençlerimizle sohbet ediyoruz. Bizleri sabahın erken saatinde yalnız bırakmadıkları için AK Parti İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Vekilimiz Erdal Çelik'e, Kınık Kaymakamımız Mustafa Ergün'e Kınık Belediye Başkanımız Sadık Doğruer ve protokol üyelerine teşekkür ediyorum" dedi. 

Belediye Başkanı Doğruer de etkinliğe katılanlara teşekkür etti. Hamza Dağ; kahvaltının ardından Kınık ilçesinde yapımı tamamlanıp, çevre düzenleme yapımı devam eden Kınık TOKİ şantiyesini de ziyaret etti; yetkililerden bilgi aldı. (DHA)



 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.