Dolar 32,3289
%0.24
Euro 35,0509
%-0.2
Altın 2.281,720
%0.18
Bist-100 9,00
%2.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ak Parti’Li Aday Yağmurun Bereket Getirmesini Diledi

Ak Parti’Li Aday Yağmurun Bereket Getirmesini Diledi

BALIKESİR’in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Mahallesi’ni ziyaret eden AK Parti’li Burhaniye Belediye Başkan Adayı ve İnşaat Mühendisi Necdet Uysal, aniden bastıran sağanak yağmurun Burhaniye’ye ve Hürriyet Mahallesi’ne...

  • Ege Postası
  • 22.01.2014 - 15:58
BALIKESİR’in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Mahallesi’ni ziyaret eden AK Parti’li Burhaniye Belediye Başkan Adayı ve İnşaat Mühendisi Necdet Uysal, aniden bastıran sağanak yağmurun Burhaniye’ye ve Hürriyet Mahallesi’ne bereket ve yatırım getirmesini diledi.
AK Parti’li Burhaniye Belediye Başkan Adayı ve İnşaat Mühendisi Necdet Uysal, Hürriyet Mahallesi sakinleriyle buluştu. Uysal, mahalleyi dolaşırken aniden bastıran yağmur nedeniyle bir kahvehaneye girerek seçmenle sohbet etti. Edremit Körfezi’nin zeytin sulama ile içme suyu sorununu kökten çözmesi planlanan ancak bir türlü yapımı tamamlanamayan Burhaniye Reşitköy Barajı ile ilgili değerlendirme yapan Necdet Uysal, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun verdiği müjdeyi hatırlatarak “Dikili ve Edremit Körfezi’ni içine alarak tüm arazideki zeytinlikleri sulayacak ve evlerdeki içme suyu sorununu kökten çözecek Reşitköy Barajı’nın proje tadilatı sonrası temeli atılacak” dedi.
Burhaniye Devlet Hastanesi’nin 2 yıl gecikmeli de olsa hayata geçirileceğini kaydeden Necdet Uysal, mevcut karayolunun iki tarafına köylü pazarları kurup bölge ticaretini arttıracaklarını vurguladı.
“YAN GELİP YATMADIK. YATIRIM YAPTIK”
1994-1999 yılları arasında Doğru Yol Partisi’nden belediye başkanlığı görevini üstlendiğini hatırlatan Necdet Uysal, bazı adayların seçim çalışmaları sırasında başkanlık yaptığı dönemle ilgili suçlamalarda bulunduğunu söyleyerek, “O yıllarda yaptığımız eserler asırlarca da hizmet vermeye devam edecek. Burhaniye’de şeffaf belediyecilik yaparak ilçedeki eğitim, sağlık ve spor sorunlarını çözdük. Sağlık meslek lisesi, endüstri meslek lisesi, ticaret meslek lisesi, Atatürk Kapalı Spor Salonu inşa ederek arıtma projelerini hayata geçirdik. Burhaniye Belediye Sarayı gibi önemli projelerin temellerini attık. Bu alanlara bir kooperatif kurulup evler yapılacaktı. Biz bu oyunu bozduk ve Burhaniye’nin menfaatini düşündük. Sağlık, eğitim ve spor yatırımları yaptık. Peki, son 5 senede ne söz verildi, ne yapıldı hiç sordunuz mu'” dedi.
Sefer TALAY / BURHANİYE, () Fotoğraflı  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.