Dolar 32,3682
%0.16
Euro 34,9474
%-0.34
Altın 2.325,340
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Konak hem çöp topladı hem toplamayanı eleştirdi

AK Parti Konak hem çöp topladı hem toplamayanı eleştirdi

15 Eylül 'Dünya Temizlik Günü' ya da, Çöp Toplama Günü' tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. AK Parti Konak hem çöp topladı hem eleştirdi

  • Ege Postası
  • 16.09.2018 - 09:33

Günün önemi doğrultusunda başta vatandaşlar, siyasi parti teşkilatları, STK'lar, çöp toplayıp çevreyi temizledi. Etkinliklere İzmir de katıldı. AK Parti Konak İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları, Konak'ın çeşitli yerlerinde çöp topladı. AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş beraberindeki partililer çöp toplama etkinliğini yerine getirirken, Konak Belediyesi'ni de göreve davet ettiler.

İlçe Başkanı Başdaş yaptığı açıklamada Konak'ta toplanmayan çöplere dikkat çekti. Başdaş açıklamasında, "Konak Belediyesi asli görevi olan çöp toplama işini bile yerine getiremiyor. İlçenin her yerinden konuyla ilgili şikayetler geliyor. Böylesi bir beceriksizliği Konak affetmez. İnşallah ilçemiz önümüzdeki yerel seçimlerde AK belediyecilikle tanışacak. Bizde çok sevdiğimiz halkımıza belediyecilik hizmeti nasıl olur göstereceğiz" diye konuştu. 

AK KADINLAR ÇÖP TOPLADI

İzmir'de, AK Parti İzmir Kadın Kolları üyesi kadınlar, 15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla kent merkezi ve ilçelerde çevre temizliği yaptı.

AK Parti İzmir Kadın Kolları üyesi kadınlar 15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla kent merkezinde ve 30 ilçede çevre temizliği yaptı. İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ'ın çağrısıyla biraraya gelen kadınlar deniz kenarlarında, park, bahçe ve mahallelerde çöp topladı.

Sağlıklı, estetik ve güzel bir çevrede yaşayabilmek için bugün gösterilen duyarlılığın her gün gösterilmesi gerektiğini söyleyen AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Büyükdağ, "Büyük bir duyarlılık göstererek düzenledikleri etkinliklerle çevrelerinde farkındalık oluşturan tüm ilçe teşkilatlarımızı kutluyorum. Özellikle İzmir'de çevre kirliliğiyle yüz yüze olduğumuz bu günlerde anlamlı ve faydalı bir etkinlik oldu" dedi.

Büyükdağ şöyle devam etti.

"Gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir çevre bırakma sorumluluğumuz olduğunu, millet olarak hep birlikte evimize gösterdiğimiz özeni çevremize de göstermemiz gerektiğini unutmamalıyız. Bugün İzmir genelinde partimizin tüm kadın teşkilatlarıyla sokaklarda etrafa atılan tonlarca çöpün temizlenmesine katkı sağladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.