Dolar 32,5499
%0.01
Euro 34,8801
%0.04
Altın 2.430,770
%0.03
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Karşıyaka'dan belediyeye maaş eleştirisi!

AK Parti Karşıyaka'dan belediyeye maaş eleştirisi!

Karşıyaka Belediyesi’nin belediye şirketi KENT A.Ş.’de çalışan 700’ün üzerindeki işçisine Kurban Bayramı öncesi maaşlarının sadece yarısının yatması ve ikramiyelerinin de yatırılmamasına Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’ndan büyük tepki geldi.

  • Ege Postası
  • 19.08.2018 - 11:30

İsmail Çiftçioğlu yapmış olduğu açıklamada;
Emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan ve Karşıyaka’mızın yapı taşlarından olan KENT A.Ş. İşçilerimizin bayram öncesi böyle bir tabloyla karşı karşıya kalması kabul edilemez. Bizler, “İşçinin ücretini alın teri kurumadan verin” diyen bir medeniyetin varisçileri olarak Karşıyaka Belediye Başkanı’nın bu yönetim zaafiyetini Karşıyaka Kentine bir ihanet olarak addediyoruz.

Belediye’nin kaynaklarını hunharca harcayan, bütçe plan program yapamayıp yönetim krizi ile karşı karşıya kalan Hüseyin Mutlu Akpınar, daha yeni İller Bankası’ndan almış olduğu 7 Milyon gibi bir rakamı nereye harcadığını açıklamalıdır. Belediye yönetiminde işçinin ve emekçinin önemini hangi sıraya koyduğunu açıklamalıdır. 

Türkiye’nin, İzmir’in markası olan Karşıyaka Belediyesi yetkililerinin “Karşıyaka Beledıyesı İflasa Mı Gidiyo? Yoksa Yönetilemiyor m? sorularının cevaplarını bir an önce vermeleri gerekiyor. Laf Cambazlığı ile kendisine eleştiri yöneltenleri tehdit etmekle Karşıyaka Belediyesi yönetilemiyor. 

Bayram Öncesi yetkili kişilerin hiçbir sorumluluk hissetmeden olaylara seyirci kalmalarını kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.