Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı'na atama yapıldı

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı'na atama yapıldı

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı'na vekalet eden İrfan Doğruca Genel Merkez tarafından ilçe başkanı olarak atandı. İstifasını sunup Ankara'ya gitmişti...

  • Ege Postası
  • 08.08.2018 - 15:18

EGEPOSTASI- AK Parti Karabağlar İlçe eski Başkanı Kazım Erten'in, 24 Haziran genel seçimleri öncesi milletvekili aday adayı olmak için görevini bırakmasının ardından yerine vekalet eden İrfan Doğruca asaleten atandı.

Parti tüzüğüne göre başkan olarak atamasının yapılabilmesi için istifa etmesi gereken ve geçen hafta yönetimiyle birlikte istifalarını sunan Doğruca, Ankara'ya gitti.

Genel merkez tarafından başkanlık görevine ataması yapılan Doğruca, yetki belgesini aldıktan sonra yönetim kurulu listesini oluşturacak. Belirlenecek yeni yönetim kurulu listesi, genel merkeze sunulacak. Genel merkezin listeyi onaylamasının ardından da, Karabağlar AK Parti İlçe Teşkilatı, göreve resmen başlamış olacak. 

AK Parti İzmir atamayı sosyal medya hesabından, "Teşkilatlarımız güçleniyor, yenileniyor. Ak Parti Karabağlar İlçe Başkanlığına atanan İrfan Doğruca’yı tebrik eder, İzmir'e ve Türkiye'ye hayırlı hizmetlere vesile olmasını dileriz." ifadeleriyle duyurdu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.