Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0551
%-0.03
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,09
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Karabağlar'dan muhtarlara koronavirüs desteği

AK Parti Karabağlar'dan muhtarlara koronavirüs desteği

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca'nın talimatıyla meclis üyeleri, ilçedeki muhtarlara maske, kolonya ve hijyen malzemeleri desteğinde bulundu.

  • Ege Postası
  • 08.05.2020 - 11:19

İrfan Doğruca, yaptığı açıklamada, hayırseverlerin gönderdiği yaklaşık 5 bin gıda kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını, ayırca Whatsap hattı üzerinden yaklaşık 20 bin kişinin sorunlarını çözmeye çalıştıklarını kaydetti.

İlçenin demografik yapısı ve ekonomik durumuna bağlı olarak destek bekleyen çok sayıda insan olduğunu aktaran Doğruca, "Hayırseverler ile vatandaşlar arasında köprü olmak, bir elin diğer ele verdiği yardımı ulaştırmak, ramazan ayında buna vesilen olan bizi de yardımda bulunanları da yardımları alanları da mutlu ediyor." dedi.

Bu kapsamda kamu düzeninin işlemesi için muhtarlara da destek verdiklerini vurgulayan İrfan Doğruca, şunları kaydetti:

"Onlara kolonya, maske ve hijyen maddesi desteğinde bulunduk. Çalışmalarını aksatmadan, vatandaşlarımıza hizmet etmelerini sağlamak istedik. Bu anlamda Karabağlar Belediyesinde görevli meclis üyesi arkadaşlarımız sorumlu şekilde çalıştılar. Muhtarlarımıza hem desteğimizi ulaştırdılar hem de onların ve mahalle sakinlerinin varsa sorunları, beklentilerini dinlediler. Türkiye olarak, İzmir Karabağlar olarak birlik dayanışma içinde bu zor günleri aşacağımıza inanıyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.