Dolar 32,4528
%-0.1
Euro 34,7909
%-0.52
Altın 2.439,730
%0.14
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Kadın Kollarında değişim zamanı

AK Parti Kadın Kollarında değişim zamanı

AK Parti Bayraklı İlçe Kadın Kolları Başkanı iken İl Kadın Kolları Başkanı olarak Dilek Yıldız Büyükdağ’ın atanmasıyla birlikte yaşanan değişim ilçelerde de sürüyor. 12 ilçede mevcut kadın kolları başkanlarıyla yola devam kararı verildi. 18 ilçe ise yeniden değerlendirilmeye alındı. Perşembe günü 18 ilçenin yeni kadın başkanları mazbatalarını Selva Çam’dan alacak. Gözler o 18 ilçede

  • Ege Postası
  • 16.04.2018 - 15:33

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından İzmir’e gönderilen MYK Üyesi ve Ege Bölge Koordinatörü Jülide İskenderoğlu İzmir’e geldi. AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı İzmir’de 12 ilçe kadın kolları başkanı ile yola devam kararı aldı.

YOLA DEVAM EDİLME KARARI VERİLEN 12 İLÇEDEKİ KADIN BAŞKANLAR NETLEŞTİ

Mevcut başkanlıklarını koruyarak yola devam kararı verilen 12 ilçedeki kadın başkanlar şu şekilde belirlendi: “Bayındır Sibel Ertuğrul, Bergama Nalan Demirbilek, Beydağ Gülşah Çete, Buca Zülfiye Kula, Çiğli Nadire Boyacıoğlu, Foça Fatma Tilki, Kiraz Ayfer Duran, Menderes Neziha Uzun, Narlıdere Okşan Subaşılı, Selçuk Zinnet Arabacı, Tire Mehri Nisa Ünalan, Torbalı Betül Karacalar.”

18 İLÇEDE KİMİ BAŞKAN İSTİFA ETTİ, KİMİYLE YOLLAR AYRILDI

18 ilçede ise Konak ve Çeşme’de olduğu gibi bazı kadın kolları başkanları yeniden aday olmak istemediğini belirtti ve istifasını sundu. Bazı kadın kolları başkanları iş durumlarını gerekçe göstererek yola devam etmek istemediğini belirtti. Bazıları hakkında ise AK Parti Genel Merkez yöneticileri  tekrar değerlendirilmeye alma kararı aldı.

YENİDEN DEĞERLENDİRİLMEYE ALINAN 18 İLÇELER ŞU ŞEKİLDE

Yeniden değerlendirilmeye alınan 18 ilçe, “Aliağa, Balçova, Bayraklı, Bornova, Çeşme, Dikili, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Konak, Menemen, Ödemiş, Seferihisar ve Urla” şeklinde belirlendi.

18 İLÇEDEKİ KADIN BAŞKAN ADAYLARI ÖNCE TEKE İNDİRİLECEK

İzmir’de olan ve yeniden değerlendirilmeye alınan 18 ilçede 3’er adayla mülakat yapan AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, MYK Üyesi ve Ege Bölge Koordinatörü Jülide İskenderoğlu’nun bugün mülakatlarını tamamlayarak, her ilçede olan 3 aday sayısını teke indirmesi bekleniyor.

18 İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKAN ADAYLARI İLE MÜLAKAT BUGÜN SONA ERECEK

Öte yandan bugün yeniden değerlendirilmeye alınan 18 ilçe kadın kolları başkan sayısının teke indirilmesinin ardından, başkan adayı olarak belirlenen isimlerin Perşembe günü Ankara’da olarak AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Selva Çam’ın elinden mazbatalarını alarak yeni kadın kolları başkanı olarak göreve atanması bekleniyor.

BÜYÜKDAĞ: PERŞEMBE GÜNÜ MAZBATALARINI ALACAĞIZ

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, “12 ilçemiz kadın kolları başkanı olarak yola devam edecek. 18 ilçemizde kadın başkanlarımızın bazıları kendisi istifa etti, bazıları iş durumundan dolayı bırakıyor, bir kısmı da Genel Merkezimiz tarafından tekrar değerlendirilmeye alınmıyor. Yeniden değerlendirilmeye alınan 18 ilçeden 3’er adayla görüşme-mülakat yapılıyor. Bugün bu adayları her ilçede bire indireceğiz. Ardından Perşembe günü Selva Çam ile görüşüp mazbatalarını alacağız. Hayırlısı olsun” temennisinde bulundu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.