Dolar 32,4448
%0.39
Euro 35,1039
%0.11
Altın 2.324,340
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir milletvekilleri toplandı

AK Parti İzmir milletvekilleri toplandı

AK Parti İzmir Milletvekilleri, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ başkanlığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya geldi. AK Partili vekiller istişarede bulundu

  • Ege Postası
  • 12.10.2017 - 14:52

Halide DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir Milletvekilleri, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ başkanlığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya geldi.

Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Dağ başkanlığında bir araya gelen İzmir milletvekilleri Nükhet Hotar, Hüseyin Kocabıyık, Necip Kalkan, Kerem Ali Sürekli ve Atila Kaya başta İzmir olmak üzere genel kurul ve meclis çalışmalarını ele aldı.

Her ay düzenli olarak toplandıklarını belirten AK Parti İzmir Milletvekili Atila Kaya, “Genel değerlendirmelerimizi yaptık. Sürekli yaptığımız rutin toplantılardan biriydi. Özel bir toplantı değildi. İzmir, meclis çalışmaları gibi konuları konuşup bilgi alışverişi ve istişarelerde bulunduk” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de, toplantıda İzmir ve ülkenin genel durumu hakkında konuştuklarını, istişarede bulunduklarını belirterek, düzenli olarak bir araya gelerek yaptıkları toplantılarla bilgi tazelediklerini, yapılacakları planladıklarını söyledi. 

AK Partili bir diğer İzmir Milletvekili Nükhet Hotar da, düzenli olarak yaptıkları toplantıların bilgilendirme ve planlama amaçlı olduğunu ve verimli geçtiğini belirtti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.