Dolar 32,5865
%0.31
Euro 35,0286
%0.16
Altın 2.454,640
%0.76
Bist-100 9.775,00
%0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir kampa giriyor!

AK Parti İzmir kampa giriyor!

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, önümüzdeki ay Çeşme’de kampa girecek. Kampa AK Parti il yönetim kurulu, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kollarının tam kadro katılacağı öğrenildi. Daha önce Karşıyaka’da hayat geçirmişti

  • Ege Postası
  • 15.10.2019 - 11:37

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, daha önce Karşıyaka İlçe Başkalığı döneminde hayata geçirdiği kamp çalışmalarını bu kez İl Başkanlığı için uygulamaya koyuyor. 

Başkan Sürekli, Çeşme’de yapılacak toplantılarda 31 Mart yerel seçimlerini enine boyuna tartışmaya açacağı ve başarının gelmesi için yol haritasının belirleneceği öğrenildi. İzmir’de uygulanacak muhalefet şeklini de masaya yatırılacağı AK Parti İzmir kampında kongre süreçlerine yönelik fikir alışverişinde de bulunulacak.

KAMP ÜÇ GÜN SÜRECEK

3 gün sürecek kampta 31 Mart yerel seçimleri masaya yatırılacak, kongre süreciyle ilgili fikir alışverişinde bulunulacak. İzmir’in birçok ilçesinde muhalefette olan AK Parti’nin izleyeceği yol haritası konuşulacak. AK Parti İzmir İl Teşkilatı geçtiğimiz yılın Ekim ayında Özdere’de kapma girmiş seçim stratejisi masaya yatırılmış ve partililer stres atmıştı. Sürekli'nin kamp yeri için Menderes yerine Çeşme'yi tercih etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.