Dolar 32,5100
%-0.09
Euro 34,9521
%0.35
Altın 2.433,250
%0.42
Bist-100 9.789,00
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’in İstanbul mesaisi sürüyor

AK Parti İzmir’in İstanbul mesaisi sürüyor

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’a giden AK Parti İzmir İl Teşkilatı, İstanbul mesaisine hız kesmeden devam ediyor. İzmir ekibi bugün Tuzla, Pendik ve Kartal’da saha çalışmalarını sürdürürken, Binali Yıldırım ile birlikte değerlendirme toplantısında bir araya geldi. AK Parti İzmir’in İstanbul mesaisi sürüyor

  • Ege Postası
  • 14.06.2019 - 16:45

EGEPOSTASI- İstanbul’da 23 Haziran’da gerçekleşecek seçimde Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’a giden AK Parti İzmir İl Teşkilatı Tuzla, Pendik ve Kartal’da saha çalışması yapıyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin öncülüğünde İstanbul’a kamp kuran AK Parti teşkilatı Binali Yıldırım ile bir araya geldi. 

Yıldırım ile değerlendirme toplantısı yapan İzmir ekibinde, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya ve Yaşar Kırkpınar,  Bergama Belediye Başkan Hakan Koştu, İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan yer aldı.

“TEPKİLER ÇOK GÜZEL”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kerem Ali Sürekli, “Bugün Binali Bey ile birlikteydik. Saha çalışması yaptık, vatandaşlarımızla bir araya geldik. İzmir ekibi olarak İstanbul’dayız. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buradaki hava çok güzel, vatandaşlardan aldığımız tepkiler çok güzel” şeklinde konuştu. 

Sürekli,  imkanlar el verdiği takdirde İzmir'den İstanbul'a giden ve saha çalışması yapan Cumhur İttifakı ortağı MHP teşkilatı ile de ortak program yapacaklarını söyledi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.