Dolar 32,4827
%-0.18
Euro 34,9587
%0.37
Altın 2.432,910
%0.4
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir İl Teşkilatı 'online' bayramlaştı

AK Parti İzmir İl Teşkilatı 'online' bayramlaştı

Koronavirüs salgını, siyasi partilerdeki bayramlaşma programlarını da etkiledi. AK Parti İzmir İl Teşkilatı bayramlaşma programını yine online olarak gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 01.08.2020 - 13:17

EGEPOSTASI- Geleneksel olarak gerçekleştirilen siyasi partilerdeki bayramlaşma törenleri Kurban Bayramı'nda da koronavirüs tedbirleri kapsamında yapıldı.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı bayramlaşma programını video konferans yöntemiyle online olarak gerçekleştirdi.

Son Başbakan ve  İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirlen bayramlaşma programına; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, milletvekilleri, belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları katıldı.

YILDIRIM NE MESAJ VERDİ'

Programda konuşan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) tatile girdiğini hatırlatan Binali Yıldırım'ın vekillerle birlikte teşkilat üyelerine de programlar ayarlayın, çalışın talimatı verdiği öğrenildi.

Yıldırım'ın, teşkilata pandemi sürecindeki durgunluktan sonra çalışmalarınızı hızlandırın tavsiyesinde bulunduğu ifade edildi.

Aktif bir şekilde sahaya inmelerini ve vatandaşlara dokunmalarını isteyen Yıldırım'ın "Bol bol çalışın, millete dokunun pandemi sürecinde de sosyal mesafeyi koruyun ama milleti de ihmal etmeyin" dediği aktarıldı.

Öte yandan saat 14.30'da da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 81 il teşkilatının katılımcı olduğu, teşkilat bayramlaşma programı yine video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.