Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir İl Başkanı Başkent'te; Başbakan'a İzmir raporu

AK Parti İzmir İl Başkanı Başkent'te; Başbakan'a İzmir raporu

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin İl Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere Ankara'ya gitti. Perşembe ve Cuma günü Ankara’da olacak olan Başkan Şengül’ün İzmir kongre takvimi ve hangi ilçe başkanlarıyla yola devam edeceğine dair Başbakan ve Cumhurbaşkanı ile de görüş alışverişinde bulunup, son kararı vermesi ve teşkilatıyla paylaşması bekleniyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Başkent'te

  • Ege Postası
  • 22.02.2018 - 10:34

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İzmir İl Başkanı olarak atanan Aydın Şengül, mazbata töreninin hemen ardından başladığı yoğun mesaisine iki günlük Ankara molası verdi. İl Başkanı Şengül, partisinin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşmesi beklenen İl Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere Ankara’ya gitti. 

Öğle saatlerinde yola çıkan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve diğer genel merkez yöneticileriyle görüşecek. Başkan Şengül, Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’a da İzmir hakkında hazırladığı bir raporu sunacak.

ANKARA DÖNÜŞÜ TAKVİM VE DEĞİŞİKLİKLER NETLEŞECEK

Göreve başlar başlamaz geciken il ve ilçe kongre takvimini ele alan, ilk toplantısını ilçe başkanlarıyla gerçekleştirdikten sonra kongre takvim ve ilçe başkanlıklarında gideceği değişiklikler üzerinde çalışmaya başlayan İl Başkanı Aydın Şengül’ün Cumhurbaşkanı, Başbakan ve genel merkez yöneticileriyle yapacağı görüşmelerin sonucuna göre İzmir’de kongre takvimini ve hangi ilçe başkanlarıyla yola devam edilip hangileriyle yolların ayrılacağını açıklaması bekleniyor.

İLÇE KONGRELERİ MART'TA, İL KONGRESİ NİSAN’DA GERÇEKLEŞECEK

İl ve ilçe kongre takviminin bir an önce başlayıp sonlandırmayı hedefleyen İl Başkanı Aydın Şengül, Mart ayı sonuna kadar tüm ilçe kongrelerini tamamlamayı, Cumhurbaşkanı ve Başbakanın katılım durumlarına göre Nisan ayının ikinci ya da üçüncü haftası da İl Kongresi’ni gerçekleştirmeyi planlıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.