Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’den de sağlık çalışanlarına destek

AK Parti İzmir’den de sağlık çalışanlarına destek

Türkiye’de dün akşam saat 21.00'de başlayan koronavirüs tehdidine karşı 24 saat mücadele eden sağlık çalışanlarına destek için balkonlarda alkış tuttu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın destek verdiği eyleme AK Parti İzmir de katılacak. İzmir'e sağlık çalışanlarına destek daveti

  • Ege Postası
  • 20.03.2020 - 15:41

EGEPOSTASI  - Yeni tip coronavirüs vakası (Covid-19) vakaları artarken, salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarına destek amacıyla bu akşamdan itibaren her akşam saat 21'de alkışlama çağrısı yapılmıştı. Vatandaşlar, saat 21.00'de evlerinin balkonlarına çıkıp dakikalarca sağlık çalışanlarına destek için alkış tuttu. 

"ÜST ÜSTE ÜÇ GÜN ALKIŞLAYALIM"
Bakan Koca paylaşımında, "ALKIŞLAYALIM! NE KADAR ALKIŞLASAK AZDIR! Bugün saat 14’te Meclis’teki konuşmamda milletimin temsilcilerini özverili Sağlık Çalışanlarımızı alkışlamaya davet ettim. Şimdi tam 21.00’da milletimizi, bu alkış sesini Türkiye çapında, balkonlardan yükseltmeye davet ediyorum" dedi.

Bakan Koca daha sonra yaptığı paylaşımda, "SAAT 21.00 ALKIŞI İÇİN SAĞ OL TÜRKİYE! Şehir şehir, ev ev çağrımıza uydun. Özverili sağlık çalışanlarımıza alkışınla güç verdin. Yarın, ertesi gün aynı saatte minnettarlığımızın sesi tekrar duyulsun! ÜST ÜSTE ÜÇ GÜN ALKIŞLAYALIM!" ifadelerini kullandı.


Bakan Koca’nın destek çağrısına AK Parti İzmir’den destek geldi. Egepostası’na konuşan İl Başkanı Kerem Ali Sürekli “Koronavirüs salgını için 24 saat çalışan sağlık çalışanlarımız için bakanımızın dediğimiz gibi bu eyleme üç gün üst üstü katılacağız. AK Parti İzmir teşkilatını ve tüm İzmirlileri sağlık çalışanlarımızı üç gün üst üste saat: 21.00’de alkışlamaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.