Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'den CHP'li Özkoç'a çok sert tepki

AK Parti İzmir'den CHP'li Özkoç'a çok sert tepki

CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan ve hakaret içeren TBMM’deki basın toplantısındaki açıklamalarına AK Parti İzmir’den sert tepki geldi. Erdoğan'a hakaret sonrası ortalık karıştı

  • Ege Postası
  • 04.03.2020 - 17:46

EGEPOSTASI - CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un Erdoğan'da "Haysiyetsiz, şerefsiz ve onursuz" demesi sonrası ülke gündemi bir anda alt üst oldu. Meclis'teki genel kurulda milletvekilleri yumruk yumruğa birbirine girdi.

AK Parti İzmir Teşkilatı ise; CHP’li Özkoç’un Erdoğan’a hakaret dolu açıklamalarına sert tepki gösterdi.

AK Partililerin sosyal medyadan yaptığı açıklamalar şöyle:

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli: Mehmet Akif diyor ki; insan iki şeyi bilmelidir; 'haddini ve hesabını'. CHP'li Engin Özkoç! Haddini aştın, hesabında şaştın! Sen; bu ülkenin Cumhurbaşkanı'na hakaretler ederek siyasi menfaat sağlamadın! Asıl hain kimmiş gösterdin!  Bu millet, bunun hesabını sorar!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: Cumhurbaşkanı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ve Türk Milleti'nin birliğini temsil eder. Milletimizin birlik ve beraberliğinin teminatı olan Cumhurbaşkanımıza FETÖ'nün ve Türkiye'nin düşmanlarının ağzıyla yapılan bu hakaret, en büyük alçaklıktır, haysiyetsizliktir, onursuzluktur.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ: Tek vasfı CHP'li Belediyelerin paralarına çökmek olan müptezel,  görevini sürdürmek ve asansör işini daha rahat yapabilmek için pis ağzının salyalarını TBMM'ye saçmış. Haddini bil Özkoç, haddini!

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar: Hayatında  doğruyla tanışmamış her şeyi yalan üzere  olan CHP’nin ağzı kirli Grup BaşkanV. Engin Özkoç, Sn Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’a aşağılık, alçakça ifadelerde bulunarak asıl hainliği kendisi yapmıştır. Ağır ithamlarını şiddetle kendisine iade ediyorum. Kimilere hizmet ediyorsun

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan: Katil Esed'e vurdukça, ses CHP'den geliyor. Sürekli Türkiye düşmanlarından yana olup bir de onur, haysiyet ve şereften bahsediyorlar. Biz birinci dünya savaşında 7 düvelle mücadele ederken, sırtımızdan hançerleyen çeteciler vardı. Şimdi de CHP ve Engin Özkoç gibiler var.

AK Partili Özalan TBMM Genel Kurulu'ndaki kavganın ardından yeni bir tweet atarak şunları söyledi: Esed Rejimi'nin vurulmasını sindiremeyen ve ipini koparan CHP, Cumhurbaşkanımızı hedef alıyor adice. Ölümüne Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız.  Kendini bilmez Engin Özkoç ve onun gibilere her yerde ve ortamda haddini bildireceğiz. Siz gidin, sahipleriniz gelsin!

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı: Kendi ifadesiyle milyonların sesi! Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayip Erdoğan’ın Grup Toplantısı konuşmalarını neden üstünüze alındınız'
Demokrasiyle seçilen ülkenin Cumhurbaşkanına hakaret etme hadsizliğini kendinizde nasıl buluyorsunu? Haddini bil!

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle: CHP’li Engin Özkoç,Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'a alçakça ifadelerle hakaret etmesi kabul edilemez bir ayıptır!!! TBMM çatısı altında yapılan bu terbiyesizlik yüce Türk milletine yapılmıştır! YAZIKLAR OLSUN!!!

AK Parti İzmir eski İl Başkanı Aydın Şengül: "Anlaşılan Reis yine bunların oyununu bozdu; bunlarda dışardaki abilerinden aldıkları talimatları yerine getirememenin verdiği eziklikle ağızlarını bozdu. Bu müptezel aynanın karşısına geçip bu lafları kendisine ve partisine söylediğinde doğru adresi bulmuş olacaktır"

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.