Dolar 32,5801
%0.29
Euro 35,0341
%0.18
Altın 2.460,910
%1.01
Bist-100 9.835,00
%1.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de 'Yıldırım' analiz

AK Parti İzmir'de 'Yıldırım' analiz

İzmir’e gelen AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, ilçe ziyaretlerinde parti başkanlarıyla buluştu, gerçekleşmesi beklenen ilçe revizyonları hakkında bilgi aldı. AK Parti İzmir'de 'Yıldırım' analiz

  • Ege Postası
  • 29.08.2016 - 13:39

İZMİR – İzmir’e üç gün önce gelen AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı, İzmir Sorumlusu Murat Yıldırım, kentte teşkilatın röntgenini çekti. Çorum Eski Milletvekili Yıldırım, bazı ilçelere bizzat gitti, ilçe başkanlarıyla görüştü, teşkilat yapısı hakkında detaylı bilgi aldı. Yıldırım, özel görüşmek isteyenlerin taleplerini de değerlendirdi.

Üç gündür ilçe başkanları ve teşkilat mensuplarıyla buluşan Yıldırım, bazı ilçeleri de ziyaret etme ve yöneticilerle görüşme gereği duydu. İlçelerin durumu, teşkilatın yapısı, ana kademe ile gençlik ve kadın kollarının çalışma şekilleri ile programları hakkında bilgi alan Yıldırım’ın, saha çalışmalarından kopmamaları ve parti faaliyetlerini aksatmamaları yönünde uyarılarda bulunduğu belirtildi.

YOKLAMA YAPTI

Teşkilat Başkan Yardımcısı Yıldırım, gittiği yerlerin büyük bölümünde yoklama yaparken mazeretsiz toplantılara katılmayanlar hakkında işlem yapılacağını da söyledi. Yıldırım son olarak ilçe başkanlarıyla Swiss Otel’de toplandı. Toplantıya Milletvekilleri Hamza Dağ, Kerem Ali Sürekli ve İl Başkanı Bülent Delican da katıldı. Ülke gündemi ve parti teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi veren Yıldırım’ın, ilçe başkanlarına neler yapması gerektiğini anlattığı öğrenildi.

Murat Yıldırım’ın öğleden sonra da il yöneticileri ve STK temsilcileriyle görüşerek parti teşkilatlarıyla ilgili bilgi alacağı belirtildi. Yıldırım’ın üç günlük İzmir ziyaretinde, önümüzdeki günlerde çalışmalarına başlanması düşünülen teşkilat revizyonu ve ilçe başkanlıkları değişimi öncesi detaylı analiz yaptığı kaydedildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.