Dolar 32,3257
%0.23
Euro 35,0767
%-0.13
Altın 2.306,870
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de üyelik seferberliğinde en başarılı ilçeler açıklandı

AK Parti İzmir'de üyelik seferberliğinde en başarılı ilçeler açıklandı

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, ilçelerde partiye üye kazandırmak için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda AK Parti İzmir İl Teşkilatı tarafından üyelik çalışmalarında en başarılı ilçeler açıklandı.

  • Ege Postası
  • 06.08.2020 - 11:15

 

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nın ilçelerde yürütülen partiye yeni üye kazandırma çalışmaları aralıksız devam ediyor. 

AK Parti İzmir İl Başkanlığı sosyal medya hesabından paylaştığı verilerle üye kazandırmada en başarılı ilçeleri açıkladı. Buna göre, Haziran ayında en başarılı ilçe Beydağ olurken, Temmuz ayında ise Selçuk ilçesi oldu. 

İl Başkanlığından yapılan açıklamada, "AK ailemiz teşkilatlarımızın üye kayıt çalışmaları ile günden güne büyümeye devam ediyor! Haziran ve Temmuz ayı yeni üye çalışmamıza göre en başarılı ilçelerimizi tebrik ediyor, aramıza katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyoruz" ifaddeleri kullanıldı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de "Her geçen gün büyüyen AK Parti Ailemize yeni bireyler kazandırmak adına özveriyle çalışıyoruz" dedi.

Haziran ayında yapılan çalışmalarda en başarılı ilçe Beydağ olurken, Beydağ'ı sırasıyla Menemen, Torbalı, Kemalpaşa ve Bergama takip etti.


Temmuz ayında ise zirvede Selçuk yer aldı. Selçuk'u, Haziran ayında da ikinci olan Menemen, Gaziemir, Haziran ayında ilk sırada yer alan Beydağ ve Torbalı izledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.