Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de temayül yoklaması tam gaz

AK Parti İzmir'de temayül yoklaması tam gaz

AK Parti Genel Merkez tarafından gönderilen beş koordinatörden dördü çalışmalarını yarın tamamlayacak. Koordinatörlerden Antalya Milletvekili Mustafa Köse, programının yoğunluğu nedeniyle Cumartesi günü İzmir’de olacak. Köse, Gaziemir, Selçuk, Karaburun ve Çeşme’de çalışmasını yapacak. Tüm koordinatörler hazırlayacakları rapora AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün görüşünü de ekleyecek. Öte yandan Nisan ayının ikinci haftası yapılması planlanan il kongresinin ise Cumhurbaşkanı ve Başbakanın katılım durumuna göre ay sonuna sarkabileceği kaydediliyor. AK Parti İzmir'de temayül yoklaması tam gaz

  • Ege Postası
  • 01.03.2018 - 17:28

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na atanan Aydın Şengül’ün göreve dveri alır almaz başlattığı kongre takvimi süreci ve ilçe başkanlığı revizyonu çalışmaları genel merkez tarafından görevlendirilen 5 koordinatör ile sürüyor.

Antalya Milletvekili Mustafa Köse,  Konya Milletvekili Ömer Ünal, Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Muğla eski Milletvekili İzmir Halk Sağlığı Eski Müdürü Dr. Mehmet Nil Hıdır’ın iki günlük çalışma programının startı verildi. Beş koordinatörün 4’ü çalışmalarını bu akşam bitirmesi bekleniyor.

Ömer Ünal, İshak Gazel, Murat Baybatur  ve Mehmet Nil Hıdır görevli oldukları ilçelerde teşkilat mensuplarıyla görüşüp hazırladıkları soruları yöneltip temayül yoklaması yapıyor.

BEŞİNCİ KOORDİNATÖR MUSTAFA KÖSE CUMARTESİ İZMİR’DE OLACAK

Öte yandan AK Parti Genel Merkez tarafından görevlendirilen 5 koordinatörden 4’ü çalışmalarını yaparken, Antalya Milletvekili Mustafa Köse yoğun çalışma programı nedeniyle Cumartesi günü İzmir’de olacak. Mustafa Köse, Cumartesi günü Gaziemir, Selçuk, Karaburun ve Çeşme’ye giderek teşkilat mensuplarıyla biraraya gelecek, sorularını yöneltip, temayül yoklaması yaptıktan sonra raporunu hazırlayıp Ankara’ya dönecek.

KOORDİNATÖRLER RAPORLARINA AYDIN ŞENGÜL’ÜN ÖNERİ VE GÖRÜŞLERİNİ DE EKLEYECEK

Tüm koordinatörler elde ettikleri verileri bir rapor haline getirip AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile Teşkilatlardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’a sunacak. Koordinatörlerin raporlarını Ankara’ya götürmeden önce AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün de görüş ve önerilerini alması ve raporlarına eklemesi bekleniyor.

İL KONGRESİ CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKANIN PROGRAMI NEDENİYLE NİSAN SONUNA SARKABİLİR

İl yönetim kurulunda da değişime gitmesi beklenen AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, sıkışık takvime karşın partisinin genel merkezinin de istediği doğrultuda 3 Mart’ta start vereceği ilçe kongrelerinin tamamını ay sonuna kadar tamamlamayı planlarken, il kongresini de 15 Nisan’a kadar gerçekleştirmeyi hedefliyor. Ancak il kongresinin Cumhurbaşkanı ve Başbakanın programına göre Nisan sonuna kadar sarkabileceği kaydediliyor. İl kongresinin kesin tarihi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın vereceği ortak tarihe göre netleştirilecek.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.