Dolar 32,3279
%0.24
Euro 35,0469
%-0.21
Altın 2.282,880
%0.23
Bist-100 8,98
%2.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de revizyona gidiyor

AK Parti İzmir'de revizyona gidiyor

AK Parti'nin İzmir'de 3 ilçe için revizyon kararı aldığı öğrenildi. Parti, Selçuk, Menemen ve Narlıdere'de ilçe yönetimleri için değişime gitmeyi planlıyor. İlçe başkanlarının görevlerinde kalıp kalmayacağı ise henüz belli değil. Öte yandan Karabağlar İlçe Başkanlığı görevine de İrfan Doğruca'nın atanması bekleniyor. 3 ilçe için karar alındı

  • Ege Postası
  • 08.08.2018 - 12:27

İzmir'de yerel seçim hazırlıklarına başlayan AK Parti, süreci sağlıklı ve başarılı şekilde yönetmek için düğmeye basmaya hazırlanıyor. Partinin, bazı ilçelerde revizyona gideceği öğrenildi. Buna göre, Selçuk, Menemen ve Narlıdere'de, teşkilatların yönetim kurulu üyelerinde değişikliğe gidileceği belirtildi. İlçe başkanlarının görevde kalıp kalmayacakları ise belli değil. Öte yandan AK Parti Karabağlar İlçe eski Başkanı Kazım Erten'in, 24 Haziran genel seçimleri öncesi milletvekili aday adayı olmak için görevini bırakmasının ardından yerine vekaleten bakan İrfan Doğruca ve yönetiminin, geçen hafta istifaları alındı. Parti tüzüğüne göre başkan olarak atamasının yapılabilmesi için istifa etmesi gereken Doğruca, Ankara'ya gitti.

Genel merkez tarafından başkanlık görevine atamasının yapılması beklenen İrfan Doğruca, yetki belgesini aldıktan sonra yönetim kurulu listesini oluşturacak. Belirlenecek yeni yönetim kurulu listesi, genel merkeze sunulacak. Genel merkezin listeyi onaylamasının ardından da, Karabağlar AK Parti İlçe Teşkilatı, göreve resmen başlamış olacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.