Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de il başkanlığı için öne çıkan isimler

AK Parti İzmir'de il başkanlığı için öne çıkan isimler

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün görevinden istifa etmesinin ardından gözler yeni il başkanının kim olacağına çevrildi. Kulislerde teşkilatın yakından tanıdığı isimler konuşulmaya başlandı. AK Parti İzmir'de kulisler hareketlendi

  • Ege Postası
  • 13.04.2019 - 14:12

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Teşkilatında beklenmedik bir şekilde görevinden istifa eden Aydın Şengül depremi yaşanırken, şimdi İzmir İl Başkanı kim olacak sorusu yanıtını arıyor.

31 Mart yerel seçimlerinde İzmir’deki başarısızlığı üstlenen Şengül, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp istifasını sundu. 

Gündeme bomba gibi düşen istifa kararı sonrası AK Parti kulisleri hareketlendi. Teşkilatta Şengül’ün yerine kimin geleceği merak konusu oldu.

İŞTE İL BAŞKANLIĞI İÇİN ÖNE ÇIKAN İSİMLER

AK Parti kulislerinde il başkanlığı için öne çıkan isimler şunlar;

Eski milletvekilleri Kerem Ali Sürekli ve İlknur Denizli, AK Parti’nin Seferihisar Belediye Başkan Adayı Hamit Nişancı, İzmir İl Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, milletvekili adayı olan Maksut Karaosman, Müstakil Sanayici ve İşadamları (MÜSİAD) İzmir Şubesi’nin eski Başkanı Ümit Ülkü, Ödemiş Belediye eski Başkanı Mahmut Badem ile Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Veysel Güldoğan.

SON KARARI ERDOĞAN VERECEK

Öte yandan gelişmeler üzerine AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in yarın İzmir’e geleceği, ilçe başkanları, il yönetcileri, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle bir dizi görüşme yapacağı belirtildi. Teşkilat Başkanı Kandemir’in teşkilatla yapacağı istişareler sonucunda belirlenecek isimleri önümüdeki hafta içi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunacağı, İzmir'in yeni il başkanının kim olacağıyla ilgili nihai kararı Erdoğan’ın vereceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.