Dolar 32,5531
%0.02
Euro 34,8888
%0.07
Altın 2.430,640
%0.02
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de heyecanlı bekleyiş; Sürekli onay için İstanbul'da

AK Parti İzmir'de heyecanlı bekleyiş; Sürekli onay için İstanbul'da

Aydın Şengül’ün istifasının ardından görevi devralan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yeni yönetimini belirledi, onay almak için önce Ankara’ya gitti, ardından 23 Haziran seçimleri nedeniyle İstanbul’da bulunan Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için İstanbul’a geçti. AK Parti İzmir'de heyecanlı bekleyiş

  • Ege Postası
  • 16.05.2019 - 13:28

EGEPOSTASI - Aydın Şengül’ün istifasının ardından AK Parti İzmir İl Başkanı olarak atanan Kerem Ali Sürekli’nin yönetimi onaya kaldı. Görevi devraldığı 18 Nisan’dan bu yana teşkilat, STK’lar, kanaat önderleriyle görüşüp üyeler bazında bir de anket yaptırarak görüşlerini soran Sürekli, yönetimine son şeklini verdi. Sürekli, tüzük gereği 15 kadın 15 genç yönetici bulunan listesine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan onay almak üzere İstanbul’a gitti. Sürekli’nin listesindeki isimler merak uyandırdı.

Listesini hazırlayıp önce Ankara’ya giden İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ilk olarak AK Parti Ege Bölge Koordinatörü ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile istişare etti. Bu görüşmenin ardından AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile bir araya gelerek listeye son şeklini vermek isteyen Sürekli, Kandemir’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve birçok partiliyle birlikte İstanbul’da olması nedeniyle rotayı bu kez İstanbul’a çevirdi.

Sürekli’nin Kandemir ve MYK üyeleriyle görüşüp ön onayı aldıktan sonra, listesini Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın onayına sunacağı belirtildi. Sürekli, İzmir’e döndükten sonra yönetimini kamuoyuyla paylaşacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.