Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de hafta sonu sandık mesaisi

AK Parti İzmir'de hafta sonu sandık mesaisi

İzmir'de 10 ilçede kongrelerini tamamlayan AK Parti'yi hafta sonu da yoğun bir sandık mesaisi bekliyor. Bugün Bornova İlçe Kongresi'ni yapacak olan parti, yarın ise Balçova, Narlıdere ve Buca'da seçim için sandık başında olacak. Buca'da seçim iki adaylı gerçekleşecek. AK Parti İzmir'de hafta sonu sandık mesaisi:

  • Ege Postası
  • 24.03.2018 - 10:04

İzmir'de Kınık, Bergama, Beydağ, Kiraz, Bayındır, Menderes, Torbalı, Kemalpaşa, Karabağlar, Bayraklı ilçelerinde seçimleri tamamlayan AK Parti, dün de Selçuk'ta kongre heyecanı yaşadı

Dün Selçuk'ta çift listeli yarış yaşanırken pazar günü yapılacak olan Buca kongresi de çift adaylı olacak. AK Partili Cafer Büyükalmus, ilçe kongresinde aday olacağını açıkladı. Büyükalmus adaylığına dair başka bir açıklama yapmazken mevcut Başkan Mustafa Arslan'dan rakibinin adaylığına ilişkin "Çift listeli bir yarışın benim açımdan mahsuru yok" açıklaması geldi. Kongrelerin tek adaylı yapılmasına yönelik takdirin genel merkezde olduğunu ifade eden Mustafa Arslan, şölen havasında bir seçim gerçekleştirmek istediğini belirtti.

"RAKİP OLARAK ÇIKABİLİRLER"

Mustafa Arslan, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"'Genel merkez  tek adaylı kongre olsun diyor, vay efendim burada aday çıkıyor' modunda değilim. Genel merkezin kararına uyup uymamak o partili ile genel merkez arasında. Bu süreçten sonra nasıl bir poziyon ortaya çıkar, onu genel merkez değerlendirir. Bugüne kadar AK Parti'de hiçbir görev için 'illa ben yapacağım' demedim. Bana nerede görev verildiyse orada görevimi yaptım.  Yaklaşık 14 aydır da ilçe başkanlığı görevini yürütüyorum. Kongre döneminde tekrar bir temayül yoklaması yapıldı ve genel merkez 'Seninle yola devam ediyoruz' dedi. Şuanda da hummalı bir şekilde kongreye hazırlanıyoruz. Arkadaşımız rakip olarak çıkabilir. Benim açımdan hiçbir sıkıntı, sakınca yok. Son kararı delegeler verecek. Delegeler uygun görürse kongreden sonra da devam ederiz. Ayrıca aday olarak çıkanlar için asla 'Vay efendim rakip çıktılar, bunlar partiyi dinlemedi' gibi bir tavrım olmaz. Çıkacak olanlar da arkadaşlarımız sonuçta." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.