Dolar 32,5329
%0.14
Euro 34,9198
%-0.15
Altın 2.437,800
%0.06
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de 3 ilçe yönetimi görevden alındı!

AK Parti İzmir'de 3 ilçe yönetimi görevden alındı!

AK Parti Genel Merkezi, İzmir'de Bayraklı, Bergama ve Karabağlar ilçe başkanları ile yönetimlerinin istifasını istedi ve aldı. AK Parti istifa talebine 'koordinasyon eksikliği'ni gerekçe gösterdi. AK Parti İzmir'de bomba gelişme:

  • Ege Postası
  • 31.08.2016 - 16:10

İZMİR - AK Parti'nin teşkilatlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, İzmir teşkilatıyla görüşmeler yaptı. Yıldırım'ın teşkilata AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican'la yola devam edeceklerini söylediği belirtildi. Yıldırım'ın yaptığı görüşmelerin ardından hazırladığı raporla, Genel Merkez kongre ile görev gelen Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gürcan, Bergama İlçe Başkanı Mustafa Durmaz ve Karabağlar İlçe Başkanı Erol Körüklü'nün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa etmelerini istedi. İstifa dilekçeleri Genel Merkez'e gönderildi. AK Parti, seçim öncesi yeniden yapılanma ve koordinasyon eksikliğini giderme amacıyla istifa istediğini bildirdi. Görevden alınan ilçelerin yerine yeni bir atama yapılmadığı öğrenildi. Genel Merkez'in istifa ettirerek görevden alma yöntemini İzmir'in bazı ilçelerinde de uygulayacağı belirtildi. (Elif Demirci - DHA)

"KAN DEĞİŞİMİ"
Konuyla ilgili konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, istifası istenen ilçelerin bugüne dek yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ettiğini belirterek, "Arkadaşlarımız ellerinden geleni yaptılar. Bu bir bayrak değişimidir. AK Parti'de önemli olan hizmetin devamlılığıdır. Onlar olgunlukla gerekeni yaptılar. Kendilerine bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz. Bundan sonra başka görevlerde hizmet etmeye devam edecekler" dedi. Delican, istifalarının istenme nedenini ise "kan değişimi" olarak açıkladı. Öte yandan AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve İzmir Koordinatörü Murat Yıldırım'ın, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican’ın görevden alınmasının söz konusu olmadığını, il yönetiminden memnun olduğunu ifade ettiği öğrenildi. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.