Dolar 32,3434
%0.29
Euro 35,1031
%-0.05
Altın 2.310,570
%1.45
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de 10 ilçede başkan aranıyor

AK Parti İzmir'de 10 ilçede başkan aranıyor

AK Parti İzmir Kadın Kolları Teşkilatı'nda kan değişikliğine gidildi. Geçtiğimiz hafta istifası alınan ilçelerle birlikte toplam 10 ilçede başkan aranıyor. AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, çalışmaları bizzat ilçelerde sürdürüyor. Kadın kollarında kan değişimi

  • Ege Postası
  • 18.01.2017 - 13:32

EGE POSTASI - AK Parti İzmir'de ana kademede başlayan revizyonun benzeri kadın kollarında da yaşanyor. Olası referandum öncesi kan değişikliğine gidilirken Bornova, Bayraklı, Buca, Ödemiş, Selçuk, Bergama ve Torbalı'da kadın kolları başkanlarının istifaları yönetimleriyle birlikte geçen hafta alındı.

10 İLÇEDE YENİ BAŞKAN MESAİSİ

Kadın kolları başkanlık koltuğunun boş olduğu Menderes, Güzelbahçe ve Urla'yla birlikte toplam 10 ilçede yeni başkan mesaisi başladı. 

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, 10 ilçede yeni kadın kolları başkanlığı için yerinde çalışma stratejisi izliyor. Keskin ilçelerde başkanlığa talip isimlerle görüşmeye başlarken, teşkilattaki kadınların da nabzını tutuyor.

Ege Postası'na konuşan Keskin, "7 ilçede bir kan değişikliğine gidiyoruz. Daha önceden de 3 ilçemiz boştaydı. Toplam 10 ilçede yeni yapılanma için çalışmalarımıza hız kazandırdık. Partimize hizmet eden tüm eski başkan ve yönetimlere teşekkür ediyorum. Bizimle birlikte alanda çalışmaya devam edecekler. İlçelerimizi ziyaret ederek başkan olmak isteyenlere görüşmelerimiz sürüyor. Teşkilatımızın önerilerini de alıyoruz.  En kısa sürede tam kadro güçlü bir şekilde tam kadro alanda olacağız" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.