Dolar 32,6001
%0.39
Euro 34,7172
%-0.04
Altın 2.517,810
%1.34
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir 30 ilçede iftar sofraları kuruyor

AK Parti İzmir 30 ilçede iftar sofraları kuruyor

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ilk iftarını Kemalpaşa’da yapacak olan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ilçede iftar açtıktan sonra ev ziyaretleri gerçekleştirecek. İl Başkanı Şengül’ün sahura kadar Kemalpaşa’da kalarak sahurunu da ilçede yapması planlanırken AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli ve Seçim İşleri Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Hüseyin Özkan, İzmir’in 30 ilçesinde 30 ayrı özel Ramazan programı hazırladıklarını belirtti. Teşkilat sahura kadar uyumayacak

  • Ege Postası
  • 16.05.2018 - 13:06

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- 24 Haziran seçim çalışmalarının Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle kapsamlı ve sahura kadar uzanan program hazırlayan AK Parti İzmir İl Teşkilatı, her gün 30 ilçede iftar yemeği verecek. Başta AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül olmak üzere bütün teşkilat sahuru da kapsayan yoğun bir programla seçim çalışması yapacak. Şengül programının startını bu akşam Kemalpaşa’da iftar açarak verecek, sahurunu da bu ilçede yapacak. Öte yandan AK Parti İzmir’in ilk etkinliği ise kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış parti yöneticilerinin de davet edildiği ve bin 500 kişinin katılması beklenen Vefa İftarı olacak. Vefa İftarı 19 Mayıs Cumartesi akşamı, il binasının bahçesinde gerçekleşecek.

Partinin Ramazan programıyla ilgili bilgi veren AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli ve Seçim İşleri Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Hüseyin Özkan, İzmir’in 30 ilçesinde 30 ayrı özel Ramazan programı hazırladıklarını belirtti. 30 ilçenin tamamına atanan il yönetim kurulu üyelerinden oluşan koordinatörlerin her ilçede mahallelerde öğleden sonra başlayan ve sahura kadar uzanan programları koordine edeceğini belirten SKM Başkanı Hüseyin Özkan, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve esnafların ziyaretiyle başlayan programların akşam da ilçe ya da mahalle merkezlerinde düzenlenen geniş katılımlı iftar sofralarıyla süreceğini dile getirdi.

VEFA İFTARIMIZIN HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR 

Ramazan ile birleşen program nedeniyle uzun çalışma programları hazırladıklarını, ev ziyaretlerinden iftara kadar uzanan programların ardından iftardan sonra da kahvehane ziyaretleri yapılacağını, programların sahurda da devam edileceğini, her ekibin İzmirlilerle birlikte sahura katılacağını söyleyen SKM Başkanı Hüseyin Özkan, 3 gün sonra gerçekleşecek olan Vefa İftarı hazırlıklarının da bütün hızıyla sürdüğünü kaydetti.

HÜSEYİN ÖZKAN: BİN 500 MENSUBUMUZU AĞIRLAYACAĞIZ

Vefa iftarına bin 500 kişinin davet edildiğini kaydeden SKM Başkanı Hüseyin Özkan, “19 Mayıs Cumartesi akşamı İl binamızın bahçesinde yaklaşık bin 500 parti mensubumuzu ağırlayacağız. Adından da anlaşıldığı üzere Vefa İftarımıza partimizde bugüne kadar emek vermiş bütün yöneticilerimiz, eski il başkanlarımız, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, büyüklerimiz katılacak. Hazırlıklarımız sürüyor” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.