Dolar 32,5416
%-0.02
Euro 34,8825
%0.05
Altın 2.432,290
%0.09
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir 28 Nisan’a kitlendi

AK Parti İzmir 28 Nisan’a kitlendi

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül İl Kongresi için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken, yüksek katılımlı miting havasında bir kongre olması için partisinin ilçe yönetici ve teşkilat mensuplarıyla biraraya geliyor. Dün Konak, Buca ve Karabağlar ilçe teşkilat mensuplarıyla buluşan İl Başkanı Aydın Şengül, hazırlıkları değerlendirdi. Buca, Karabağlar ve Konak İlçe başkanlarının her biri kongreye 15 bin kişinin katılacağı sözünü verdi. AK Parti İzmir 28 Nisan’a kitlendi

  • Ege Postası
  • 18.04.2018 - 10:57

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül 28 Nisan İzmir İl Kongresi’nin miting havasında ve coşkulu geçmesi için ilde hazırlıklarını sürdürürken, kongre dışındaki salonda da 80-90 bin kişinin katılımını hedefliyor. Bu katılımın sağlanması için ilçe teşkilatlarıyla buluşmaya başlayan İl Başkanı Şengül, dün Konak, Karabağlar ve Buca İlçe teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Teşkilat İstişare Toplantısı başlığı altında buluşmaların ilki il binasında gerçekleşti. AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş ve yönetim kurulu üyeleriyle, gençlik-kadın kolları-mahalle temsilci ve başkanlarının yoğun katılım gösterdiği toplantıda il kongresi hazırlıkları konuşuldu. Birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi vurgusunu yapan Başkan Aydın Şengül, Konak’ın da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağı il kongresine en iyi şekilde hazırlanmasını istedi.

SAİT BAŞDAŞ: KONAK 15 BİN KİŞİYLE İL KONGRESİNDE OLACAK

Toplantının bir saat sürdüğünü ve hazırlıkların konuşulduğunu belirten AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş, 28 AK Parti İzmir İl Kongresi’nde 15 bin kişiyle hazır olduklarını dile getirdi:

“Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızı en iyi şekilde karşılayacağız. Şimdiden üyelerimizi tek tek arıyoruz ve miting havasında geçecek olan il kongremize davet ediyoruz. En az 15 bin kişiyle il kongresinde olacağız.”

BUCA İL KONGRESİNE 15 BİN KİŞİYLE GİDECEK, KATILIMCILAR İÇİN ARAÇ DA KALDIRILACAK

İl kongresi hazırlıkları kapsamında gerçekleşen buluşmalardan ikincisi ise Buca’da gerçekleşti. Bu kez İl Başkanı Aydın Şengül, Buca’ya giderek teşkilat mensuplarıyla buluştu. Hazırlıklar hakkında bilgi alan Aydın Şengül, burada da yüksek katılım ve coşku beklediğini söyledi. AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, araç kaldıracaklarını, üyelerini arayarak ve mesaj yoluyla davet etmeye başlayacaklarını belirterek, “Buca kongreye hazır. En az 15 bin kişiyle orada olacağız. Buca’dan mitinge katılacaklar için araç da kaldıracağız. Tüm Bucalıları davet ediyoruz” diye konuştu.

ŞENGÜL’ÜN BİR SONRAKİ DURAĞI KARABAĞLAR OLDU

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün Teşkilat İstişare Toplantısı kapsamında il kongresi hazırlıklarını konuşmak için gittiği bir diğer ilçe ise Karabağlar oldu. Hafta sonu ana okulu açılışı için de Karabağlar’da olacak olan Başbakan Binali Yıldırım ile ilgili hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, il kongresine de en az 15 bin kişiyi araçlarla taşıyacaklarını, bir o kadar ilçe sakinini de metro yoluyla kongreye katılım göstermesini beklediklerini söyledi.

15 BİN KİŞİYİ KONGREYE TAŞIYACAĞIZ, BİR O KADAR DA KENDİ İMKANLARIYLA GİDECEK OLAN VAR

Başkan Kazım Erten, “Hafta sonu da Başbakanımızı ve ekibimiz ağırlayacağız. Dün akşam il başkanımızla buluştuk. Kadın, gençlik kolları ve mahalle temsilcilerimizin de hazır bulunduğu toplantıda hazırlıkları ele aldık. Karabağlar’da sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza zaten büyük bir teveccüh ve sevgi var. Biz ilçe olarak araç da kaldıracağız. 15 bin kişiyi kongreye taşıyarak götüreceğiz. Kendi imkanlarıyla gidecek olanlar da olacak tabi. Çok mutluyuz. Büyük heyecan ve coşku var. Biz kongreye hazırız. Üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getireceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.