Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti ile CHP arasında Go-Kart polemiği sürüyor! Demir'den Bilgen'e yanıt

AK Parti ile CHP arasında Go-Kart polemiği sürüyor! Demir'den Bilgen'e yanıt

Güzelbahçe'de Go-Kart eylemleri şimdilik sona ererken, AK Partili ve CHP'li başkanlar arasındaki polemik ise sürüyor. CHP'li Bilgen'in AK Parti'yi hedef alan açıklamalarına AK Parti İlçe Başkanı Ali Eşref Demir yanıt verdi. Demir, "CHP’li Başkanlar; Go-Kart projesi ile doğanın katledilmesinden yana saf tutuyoruz gibi gösterdi! Ama, durum öyle değildi! Partimizin adını işe karıştırarak, karalayan kendileri!" dedi.

  • Ege Postası
  • 14.08.2020 - 11:05

EGEPOSTASI- Güzelbahçe'de günlerdir süren Go-Kart eylemleri halkın zaferiyle şimdilik sona ererken, CHP ve AK PArti arasında atışma devam ediyor.

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen'in açıklamlarına AK Parti İlçe Başkanı Ali Eşref Demir yanıt verdi.

AK Partili Demir, sosyal medyadan hesabından yaptığı açıklamada CHP'li Bilgen'in, "AK Parti iktidarında doğuda, batıda, kuzeyde, güneyde doğa katlediliyor." ifadelerine şöyle yanıt verdi;

"CHP’li Başkanlar; Go-Kart projesi ile doğanın katledilmesinden yana saf tutuyoruz gibi gösterdi! Ama, durum öyle değildi! Partimizin adını işe karıştırarak, karalayan kendileri! Bize de; ‘Bizimle ilgisi yok!’ demek düştü.

Her meseleyi lastik gibi çekiştirerek, ‘bombayı AK Parti’nin kucağına bırakırız nasıl olsa!’ çabasından vazgeçmeliler! Bugün Go Kart'ın çekilmesi de bir şey değiştirmez. Kriz yaratıp bundan beslenen bir siyaset zihniyetine sahipler çünkü.

Güzelbahçe yaşadığımız yer; İzmir memleketimiz. Her türlü değerini korumak bizim de görevimiz. Siyasi manevralarla çıkarılan krizlere prim vermeyiz! Bu krizlerle halkımızın yanıltılmasına da izin vermeyiz."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.