Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti ilçelerde de harekete geçti! İşte o kınama önergesi

AK Parti ilçelerde de harekete geçti! İşte o kınama önergesi

AK Parti tarafından Eylül ayı meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'ne sunulan ve reddedilen PKK'yı kınama önergesi uzun süredir tartışılırken, AK Parti aynı önergeyi Ekim ayındaki ilçe meclis toplantılarında da gündeme taşıma kararı aldı. AK Parti Grubu hazırlanan kınama önergesini ilk olarak Balçova Meclisi'ne sundu. AK Parti ilçelerde de harekete geçti

  • Ege Postası
  • 01.10.2019 - 22:45

EGEPOSTASI- AK Parti tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'ne sunulan ve reddedilen orman yangınlarıyla ilgili PKK'yı kınama önergesi tartışmaları sürerken, AK Parti aynı önergeyi ilçe meclislerine sunmak için de harekete geçti.

AK Parti'nin 30 ilçede belediye meclislerinde gündeme getirileği PKK'yı kınama önergesi ilk olarak Balçova'da AK Parti grubu tarafından hazırlandı.

İşte o önerge:

"18 Ağustos 2019 tarihinde Karabağlar'da çıkan yangın rüzgarın etkisiyle Menderes ilçemiz içerisindeki ormanlara da sıçramış ve yüzlerce hektarlık orman alanı, içinde yaşayan canlılarla beraber kül olmuştur. 40 yıldır 8 bin 500'den fazla asker, polis, korucu ve kamu görevlisi ile 7 bin 500'den fazla sivil vatandaşımızı şehit eden eli kanlı terör örgütü PKK şimdi de İzmir'in ormanlarının da dahil olduğu 27 orman yangınını kendisinin çıkardığını itiraf etmiştir. Kurtuluş Savaşında Hasan ahsin'in düşmana ilk kurşunu atması ile İzmirlilerin gönlünde yanan bir meşale olan vatan sevgisi bugün daha güçlü bir şekilde tüm İzmirlilerin kalbinde yer almaktadır. İzmir'in önemli bir parçası olan Balçova ve onun vatansever insanlarını temsilen belediye meclisimizin İzmir'in her karış toprağını, ormanlarını, maddi ve manevi tüm değerlerini korumaya hazır olduğunu belirtmek ve bu konudaki kararlılığımızı urgulamak için PKK terör örgütünün aşağıda belirtilen metin ile;
'Karabağlar ve Menderes bölgesinde çıkardığı yangınlarla ormanlarımızı, içindeki yüzlerce canlı türü ile birlikte yakan eli kanlı PKK terör örgütünü ve bu örgütü destekleyen tüm siyasi parti, kurum-kuruluş , STK ve basın organları ile bu örgütü kullanan uluslar arası güçler ile yabancı devletleri Balçova Belediye Meclisi olarak lanetliyoruz' şeklinde kınanmasını öneriyoruz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.