Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İlçe Başkanı Artcı: Menderes hizmete bizimle kavuşuyor!

AK Parti İlçe Başkanı Artcı: Menderes hizmete bizimle kavuşuyor!

AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı; Menderes Devlet Hastanesi için 1 Temmuz’da yeniden ihaleye çıkma kararının ardından projeden sorumlu Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile birlikte sahaya çıktı. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü teknik yetkilileri İzzet Batmaz, Suat Mercan, Haydar Kargı ile hastanenin Kurucu Başhekimi Uzm. Dr. Doğan Yıldırım ve Kurucu Müdürü Ferda Punar ile birlikte yerinde incelemelerde bulunan Başkan Artcı,yaptığı açıklamada Menderes’in en çok yatırım ve hizmeti AK Parti genel ve yerel iktidarında aldığını vurguladı.

  • Ege Postası
  • 05.06.2020 - 09:07

Hastanenin, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından 15 ay gibi bir sürede tamamlanacağını belirten Artcı; “ Ankara Menderes’te ve Menderes istediği zaman Ankara’da olabiliyor. İlçemize hizmet yolunda engel yok; sen, ben; öteki beriki yok! Menderes’imizin bu hastaneye ihtiyacı vardı ve temelini attık. Gelinen aşamada hızla tamamlanması için de Sağlık Bakanlığı’mız gerekli hamleyi yaptı. AK Parti bizi cezalandırıyor diyenler; bizim yaptıklarımızla övünedursunlar; biz yolumuza bakarız;  laf değil, iş üretiriz. İnşallah hastanemizin ve daha pek çok yatırımımızın kurdelesini de hep birlikte keseceğiz.” diye konuştu. 

Bakanlığımız işin üstünde

Biz takipteyiz…

Hastanenin kaba inşaatının yüzde 75’inin tamamlandığını ve iç donanımının da tam teşekküllü ve ileri teknoloji ile ele alınacağını söyleyen Başkan Artcı sözlerini şöyle sürdürdü; “İlçemizin temel ihtiyaçlarından biri hayat buluyor.İhale tarihinin netleşmesi ile birlikte Sağlık Bakanlığımız bünyesinde oluşturulan sorumlu ekibi ağırlayarak binamızda incelemelerde bulunduk. Bizler de Menderesli hemşerilerimiz kadar heyecanlıyız. Bakanlığımız işin üzerinde hassasiyetle duruyor, biz de takipteyiz.Sık sık bir araya gelecek ve görüş alışverişinde bulunacağız. Hastanemizde, hemşerilerimizin ihtiyaç duyduğu tüm poliklinikler bulunacak, 2 yoğun bakım ünitesi, palyatif bakım servisi ve donanımlı bir acil servis yer alacak. Hastanemizin iç donanım ve ekipman dizaynına ihalenin ardından hızla başlanacak. İnanıyorum ki hedeflenen sürede de hizmete açmış olacağız.Bu süreçte bizlerin her talebine koşulsuz destek veren son Başbakanımız  Binali Yıldırım,Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ, , MKYK Üyemiz İzmir Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya, tüm vekillerimiz  ve İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli' ye şahsım, teşkilatım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum.” 

‘Cezalandırılıyoruz’ diyenlerin şapkası düştü…

Menderes’in üretken, girişimci bir ruha sahip olduğunu ve günü kurtaran değil, geleceği planlayan bir vizyona ihtiyaç olduğunu belirten AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı; açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Görüldüğü gibi, Menderes Ankara’ya istediği zaman ulaşabiliyor. Ankara’nın da bir ayağı Menderes’te.  AK Parti bizi cezalandırıyor diyenlerin şapkaları tek tek düşüyor. Bizim yaptıklarımızla övünedursunlar, biz bugüne kadar olduğu gibi yolumuza bakarız. Her şeyden önce; bizim hizmet yolumuzda engel yok; sen, ben; öteki beriki yok! Menderes’imizin bu hastaneye ihtiyacı vardı ve temelini attık. Gelinen aşamada hızla tamamlanması için de Sağlık Bakanlığı’mız gerekli hamleyi yaptı. Çünkü bizim için önce millet, önce Menderes’in menfaati gelir. Akla ve ihtiyaca uygun her  talebi dikkate alır,  kim taş üstüne taş koymak isterse ona destek veririz. İnanıyorum ki; Menderes bir dahaki dönem yeniden AK Belediyeciliğe evet diyecek ve yerel hizmetleri de bize teslim edecek.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.