Dolar 32,5608
%0.23
Euro 34,9608
%-0.03
Altın 2.448,850
%0.52
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İl Yöneticisi Selçuk için yola çıktı

AK Parti İl Yöneticisi Selçuk için yola çıktı

AK Parti Selçuk İlçe eski Başkanı ve AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yeşilçimen, Selçuk Belediye Başkan aday adayı olmak için görevinden istifa etme kararı aldı. Yeşilçimen, “Aday olarak gösterilmem ve seçilmem durumunda Selçuk’u ortak akılla ve Selçuklularla birlikte yönetme sözü veriyorum. Ortak akılla Selçuk’un nasıl yönetileceğini, nasıl çağdaş bir kent yapacağımızı herkese göstereceğiz. Selçuk örnek bir ilçe olacak” dedi. AK Parti İl Yöneticisinden sürpriz hamle

  • Ege Postası
  • 11.11.2018 - 11:49

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ile görüşerek aday adaylığı müracaatı için istifa etme kararını paylaşan ve onay alan deneyimli kadın siyasetçi Sema Yeşilçimen, yarın istifasını verdikten sonra 13.00’te AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığı’na aday adaylığı müracaatını yapacak.

AK Partili mevcut başkan Zeynel Bakıcı ile birlikte, aday adaylığı için başkanlık görevinden istifa eden Osman Başterzi ile Selçuk eski Kaymakamı Ayhan Boyacı’nın da yer aldığı başkan adaylığı yarışına katılan Sema Yeşilçimen, 20 yıllık belediyecilik deneyimi ile siyaset deneyimini başkanlık görevinde değerlendirmek amacıyla yola çıktığını söyledi.

ORTAK AKILLA YÖNETME SÖZÜ

Başkan adayı olarak gösterilmesi durumunda Selçuk’u ortak akılla ve Selçukluların talep ve önerileri doğrultusunda yönetme sözü veren Sema Yeşilçimen, kimseyi ötelemeden, ötekileştirmeden şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyeceğini de söyledi. Yeşilçimen, şöyle konuştu:

“Ben doğma büyüme Selçukluyum. 20 yıllık belediyecilik deneyimim var. Çok başarılı işlere imza attık. İyi bir belediyeciyim. Bu konuda mütevazi davranmayacağım. Yıllardır da siyasetin içindeyim. Selçuklu beni iyi tanır. tanır. Selçuk’a ne kadar katkı sağlayabileceğimi, partili partisiz herkese nasıl el uzattığımı, sürekli sahada olduğumu tüm hemşehrilerim biliyor. Aday olarak gösterilmem ve seçilmem durumunda  Selçuk’u ortak akılla ve Selçuklularla birlikte yönetme sözü veriyorum. Ortak akılla Selçuk’un nasıl yönetileceğini, nasıl çağdaş bir kent yapacağımızı herkese göstereceğiz. Selçuk örnek bir ilçe olacak. Selçuk’a devlet tarafından getirilen tüm yatırımları ve belediyeye verilen desteği şu ana kadar an ben an, Ankara ve İzmir bazında tüm vekillerimizle beraber takip ettim. Büyük emekler sarf ettik. Yarım kalan işler var. Hükümetimizle birlikte bunları tamamlamak istiyoruz. Var gücümle çalışacağım. Hiçbir arkadaşımı ötelemeyeceğim, hep birlikte güzel işlere imza atacağız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.