Dolar 32,3363
%0.17
Euro 35,1823
%0
Altın 2.245,710
%0.1
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İl Başkanvekili Özkan'dan CHP'li Yücel'e sert yanıt

AK Parti İl Başkanvekili Özkan'dan CHP'li Yücel'e sert yanıt

CHP İl Başkanı Deniz Yücel'in AK Parti'yi hedef alan sözleri yankı buldu. AK Parti İl Başkanvekili Hüseyin Özkan, "CHP İl Başkanının bize tek kelime söyleyecek yüzü ve haddi olamaz" dedi. AK Partili Özkan'dan CHP'li Yücel'e sert yanıt

  • Ege Postası
  • 18.10.2018 - 15:31

AK Parti İzmir İl Başkanvekili Hüseyin Özkan, CHP İl Başkanı Deniz Yücel’in AK Parti’ye yönelik sarf ettiği “Devleti FETÖ’ye siz teslim ettiniz. 15 Temmuz’un üstünden 2 yıldan fazla süre geçmiş ama hala kendilerini aklamaya, temize çıkarmaya çabalıyorlar” sözlerine yanıt verdi.

HDP'NİN DİBİNDEN AYRILMADILAR

Başkanvekili Özkan, “Milletvekilleri terörist cenazelerinde taziye sırasına giren, HDP’nin dibinden ayrılmayan ve ‘Atam izindeyiz’ deyip, sonra da teröristbaşının izinden giden CHP’nin İzmir’deki İl Başkanının, bize tek kelime söylemeye yüzü ve haddi olamaz. Aziz Türk milletinin desteğini alan AK Parti; ne FETÖ, ne PKK, ne de başka bir terör örgütüne nefes aldırmamış, en ağır darbeyi indirmiştir. Bundan sonra da son terörist yok oluncaya kadar mücadelemiz devam edecektir” dedi.

AK PARTİ, FETÖ'YE TAVİZ VERMEDİ

17-25 Aralık sürecinde FETÖ’nün hain yüzünün görüldüğünü hatırlatan Özkan, AK Parti’nin hiçbir taviz vermeden FETÖ’nün üzerine gitmeye devam edeceğini belirtti. Özkan, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın FETÖ ile mücadeledeki kararlı duruşu sayesinde, bu şer odaklı yapı ile mücadelede büyük başarıya ulaşılmıştır. Devletimizin içine sızan ve doğrudan Türk milletini hedef alan FETÖ’ye karşı attığımız adımlar, aziz milletimizin de takdirini kazanmıştır. Ancak görünen o ki, CHP’nin siyasette çaylak olduğunu belli eden ve FETÖ ile mücadeleden bihaber olan İzmir İl Başkanı, kendi bilgisizliğini açıklamalarıyla da ortaya koymuştur. FETÖ’nün 12 Eylül sonrasından itibaren kimlerin döneminde nasıl hızla büyüdüğü ve güçlendiği herkes tarafından bilinirken, ne yazık ki vatanseverliği, cumhuriyetçiliği ve bağımsızlık aşkıyla bilinen İzmir’de, İl Başkanlığı yapan şahıs, hiçbir doğruluğu olmayan sözlerle gündeme gelmeye çalışmaktadır. Üzülerek görülmektedir ki CHP, hala FETÖ’nün peşinden gitmekte ve değirmenine su taşımaktadır. CHP İzmir eski Milletvekili Birgül Ayman Güler’in de geçtiğimiz yıllarda sarf ettiği, ‘CHP, cemaat ile ittifak yaptı. İllerde ve ilçelerde cemaatin çeşitli unsurlarının Cumhuriyet Halk Partisi’yle yürüdüğünü hepimiz gördük’ sözleri de haklılığımızı ortaya koyuyor.”

MAKAM DERDİMİZ YOK, TEK AMACIMIZ MİLLETE HİZMET

15 Temmuz’da Türk milletinin bağımsızlığından asla taviz vazgeçmeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğine dikkat çeken Özkan, “15 Temmuz, Türk milletinin tankların önüne yatarak, bombalara direnerek yazdığı bir destandır. O gece Türk milleti tek yürek olarak, kara geceyi aydınlığa çıkarmıştır. AK Parti’de kimse, makam ve mevki için siyaset yapmamaktadır. Bizim tek amacımız milletimize hizmet etmek, çocuklarımıza ve torunlarımıza daha güçlü bir Türkiye bırakmaktır. Çok şükür ki, aziz milletimiz AK Parti’ye güvenini her zaman göstermiş ve geleceğine sahip çıkmıştır. AK Parti’nin yönetim anlayışında her zaman milletimizin menfaati ön plandadır, öyle olmaya da devam edecektir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.