Dolar 32,5539
%0.02
Euro 34,8382
%-0.08
Altın 2.430,610
%0.02
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İl Başkanı Sürekli’den TV35’te çarpıcı açıklamalar!

AK Parti İl Başkanı Sürekli’den TV35’te çarpıcı açıklamalar!

TV 35 ekranlarına konuk olan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir ve ülke gündemine dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Kongre takvimlerinin 15 Eylül’de başlayacağını, uzun süre görev yapmak üzere görevlendirildiğini belirten İl Başkanı Sürekli, başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere CHP’li yerel ve ulusal siyasetçileri de eleştirdi.

  • Ege Postası
  • 19.06.2020 - 09:05

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, TV35'te yayınlanan 8. Gün programında Mithat Umutoğulları'nın sorularını yanıtladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer başta olmak üzere CHP’li yetkililerin hükümetin İzmir’e destek olmadığı eleştirilerini kesin bir dille reddeden AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ne istenirse yaptıklarını savundu.

İl Başkanı Sürekli, “Elimizden gelen desteği verdik. Buca Metrosuna onay gecikti dediler, anında geldi. Çiğli Tramvayı projesi yatırım programına alındı. Özkanlar’daki viyadüğü tahsis ettik. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ yapıcı yaklaştı, birlikte çözdük. Açılışını da genel başkan yardımcımızla yaptık. Yine Konak Tüneli’nin devamı büyükşehirin talebi üzerine ivedilikle devredildi. Ne dedilerse yaptık. Bir şey diyemezler. Ayrım yok eksik yok. İzmirimiz için ne gerekiyorsa yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Kendilerinin verdiği tüm desteğe karşın Cumhur İttifakı belediyelerinin büyükşehir belediyesinden yardım almadığı eleştirisini yapan İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, buna Dikili ve Bergama belediyelerini örnek verdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, “İzmir’de yerel belediyeler arasında ayrım var. Pandemide de ayrım var. Büyükşehir Belediyesi, Cumhur İttifakı belediyelerine yardım yapmıyor. Dikili ve Bergama örneği var. Tamam diyorlar yine ayrımcılık yapıyorlar. Esas ayrımcılık Cumhur İttifakı belediyelerine yapılıyor. Onları kayırıyor ittifakımızın belediyelerine yardım etmiyor. Net söylüyorum. Rakamları ortaya koyalım. Bergama ve Dikili yan yana. Bergama’yı pas geçip direk Dikili’ye gidiyorlar” diye konuştu.

PROGRAMIN SATIR BAŞLARI:

Kerem Ali Sürekli: Yüz yüze çalışmaları çok seviyorum. Pandemide hiç durmadık ama yüz yüze çalışanın yerini hiçbir şey tutmuyor. Dokunamasak da kucaklaşamasak da onların yanında olmak güç veriyor.

Milletvekilliği dönemimde koordinasyon görevi bendeydi. O zaman çıkıyordum, çalışmıştım da dersime hitap ediyordum vatandaşlarımıza. Diyordum ki dünyada sağlıkta ilk ona, ilk beşe gireriz diyordum. Memnuniyet oranı yüzde 72 idi o zaman. Herkes beni dinliyordu ama bir elektrik alamıyordum. Alkışlıyorlardı ama gözlerde tasdik edici bir emare görmüyordum şimdi dünyada da Avrupa’da sağlık hizmetleri yönünden en iyi devletiz. Açık ara. İspatlandı. İspatı pandemi süreci. Sayın Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde yapılan yatırımların sonucunu ördük. Görmedik diyenler olabilir onları da halkımızın takdirine bırakıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. AK Partinin iddialı alanları sağlık ulaştırma ve TOKİ.

Bu süreçte hükümetimizin başarılı çalışmaları, Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanımızın çalışmaları önemli. Sağlık çalışanlarının ne kadar nitelikli olduğunu görmüş idim. Sonuçta da pandemide de görüldü. 18 yıllık müthiş yatırımlarımızla sonuçlar ortada. Ama sağlık çalışanlarımız da hakikaten özverili çalıştı. Kayıplarımız da oldu. Yaşamını yitiren sağlık çalışanlarımıza ve vatandaşlara Allah’tan rahmet diliyorum.

Muhalefetten başta teşekkür geldi ama sonra….

Muhalefetten başta teşekkür de geldi. Ancak bazı açıklamalar da vardı pandemi sürecinden sonra dünyada yönetimlerin değişeceği çok şeyler olacağı şeklinde. Bazı siyasetçiler pandemiden sonra gün CHP’ye doğacak dedi. Bazıları kendilerine yakın yayın organlarında AK Parti’ye oy verenler yaşlılar, ölüm oranları onlarda yüksek. Pandemide AK Parti zarar görecek diye bir beklenti vardı. Sonra zaman ilerledikçe hakikaten cumhurbaşkanımızın ve kabinesinin bilim kurulunun bakanların çalışmaları sonunda bu işin başarıyla biteceği anlaşıldı. Herşey seyrinde gidiyordu. Ölüm oranında düşüktü. Salgın en son Türkiye’ye girmişti. Bilim kurulunu ilk oluşturan ülkeydik. En hızlı tedbir alan ülkeydik. Vakalar azaldı. Yoğun bakımlarda çok büyük şekilde arttı. Hastaneler talepleri karşıladı. Baktılar ki hükümet burada doğru işler yapıyor. Umdukları olmayacak ondan sonra kavga çıkardılar.

İlk çıkardıkları gerginlik yardım ve bağış konusu

İlk çıkardıkları gerginlik yardım bağış konusu. Hukukçuyum bub işleri de iyi biliyorum. Burada  tartışılacak bir şey yok. Kanun çok açık. Yardım kampanyası yapamazsınız. Bağış alabilirsiniz. 5393 sayılı kanunda direkt bağış var onay gerekmiyor. Bir de onay gereken bağış var. Bağış ayrı bir şey yardım kampanyası ayrı bir şey. Bağış yasada düzenlenmiş, şartlı ya da şartsız ağış alabilir belediyeler. Ankara ve İstanbul’da yarım kampanyası düzenlendi. Bakanlığın kampanyası bununla ilgiliydi. İzmir’de de engelleniyoruz denildi. İBB’nin aynı yardı kampanyasına bir şey diyen oldu m? De AK Parti teşkilatı olarak 107 bin yardım dağıttık.

Sayın Soyer de ulusal siyaseti seviyor çünkü..

Yavaş ulusal siyasete girmiyor. İmamoğlu giriyor. Sayın Soyer de ulusal siyaseti çok seviyor. Dün eleştirilerimiz yer adı sosyal medyada. İzmir’e bakın. İzmir’e bakın.

Sayın Soyer hiçbir şey üretmiyor yatırım yapmıyor ama…

Burada taktik güdüyorlar. Sayın Soyer ulusal siyaseti çok seviyor. Çünkü yerelde hiçbir şey üretmiyor yatırım yapmıyor. 15’inci aya girdik ortada bir şey yok. Dikkatleri başa yere çekmek için sayın Soyer çok şey yapıyor. Sonuçta ulusal politika yaparak dikkatleri o yöne çeviriyorlar. Yereldeki başarısızlıklarının üstünü örtmek için yapıyorlar. Ama argümanları hiç yok. Haksız ve yersiz istinatlarla hareket ediyorlar. Söylemlerinin içi boş.

15 ayda aklıma şato geliyor, koku geliyor, ulaşım altyapı geliyor

15 ayda aklıma şato geliyor. Hiçbir İBB başkanının tercih etmediği şekilde özel konut şekilde şatoda oturması geliyor. Aklıma yazın gelmesiyle kokular arttı. Kışın su baskınları olmadı. Pandemi bitti herkes sokağa çıktı derelerin kurumasıyla koku sorunu tekrar gündeme geldi. Cumhurbaşkanımız ısrarla İzmir’in su sorununu biz hallettik koku problemini çözün diyor. Altyapı yok. Ulaşım yok. Altyapı dedim, doğal  afetler tabi ki  oluyor. aşırı yağışlar oluyor. her aşırı yağışta İzmir’i durumu ortada. Geçen gün paylaştık görüntüleri. 23 Nisan’da adını bilemediği Karabağlar’ın halini gösterdik. Sayın Soyer deyince aklıma Çav Bella geliyor. Gerekli gereksiz çok önemli ünlerimizde ısrarla bu şarkıyı kullanıyor. 23 Nisan’da yadırgadım. Çocuklara yönelik şarkılar söylenir. Ama ısrarla kendisi gündeme getiriyor. Bir gerilla marşını yadırgıyorum. Sayın Soyer’in ulusal marşı. Pandemide unutmuştuk. Buraya gelmek için il binasından çıktım türlü yolları değerlendirip en az hasarla geldik. Buraya 28 dakikada geldik. Saat de ulaşımın pik yaptığı saat değil.  Ki biz destek olduk. Bir yıl içinde muhalefetimizin dozunu yavaş yaaş yükselttik. Son derece yapıcı tespitler ortaya koyduk.

Ne dedilerse yaptık, bir şey diyemezler

Genel başkan yardımcımız da söyledi biz bi yılı bekledik. Elimizden gelen desteği verdik. Buca metrosuna onay gecikti dediler. Anında geldi. Çiğli tramvayı projesi yatırım programına alındı. Özkanlar’daki viyadüğü tahsis ettik. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ yapıcı yaklaştı. Birlikte çözdük. Açılışını da genel başkan yardımcımızla yaptık. Yine Konak Tüneli’nin devamı büyükşehirin talebi üzerine ivedilikle devredildi. Ne dedilerse yaptık. Bir şey diyemezler. Ayrım yok eksik yok. İzmir’imiz için ne gerekiyorsa yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz.

Tunç bey bu konularda bizi hiç aramıyor

Tunç bey bu konularda bizi hiç aramıyor.  Grup başkan vekillerimiz çalışıyor. Bir çalışma yaptılar. O çalışma bitiminde sayın Cumhurbaşkanımız büyükşehir başkanlarını da davet etti. Sayın Soyer gidip döndükten sonra bir daha aramadı. Temas yok bizimle ilgili. Hızlı şekilde yapılıyor. Bizden yana eksik yok. İzmir için bir iletişim var m? Yok. Yerel siyasetçiler olarak dört tane il başkanı toplanıyoruz. Sayın Deniz Yücel ile daha sık görüşüyoruz. Sayın Soyer’in böyle bir tercihi yok. Saygı duyuyoruz. Bizim egomuz  yok. Grup başkan vekili aracılığıyla söyler deniz bey aracılığıyla söyler basın aracılığıyla ister. Bizim de beklentimiz var. Biz de dosya talep ettik. Bizimkilerde gelişme yok.

Basın toplantısıyla marina ile ilgili…

Halka açık ihaleydi. Girdiler. Faaliyet raporu tartışması Temmuzun ikinci haftasında yapılacak oturumlarda görüşülecek. Grup başkan vekillerimiz konuşacak. Denetim raporları çıktı. Biz de basın toplantımızı onlarla ilgili yapacağız. Temmuzun ikinci haftasında yapılacak büyükşehir toplantılarını bekliyoruz.

Büyükşehir belediyesi belediyelerimize yardım etmiyor

AK Partili hani belediye fazla aldı da sana vermedik. İspatlı konuş. Ama biz diyoruz ki pandemi sürecinde zarar gören her vatandaşımıza her kurumumuza büyükşehir dahil yardım ettik. 400 kişinin maaşını devlet ödedi. İzmir’de yerel belediyeler arasında ayrım var. Pandemide de ayrım var. Büyükşehir belediyesi cumhur ittifakı belediyelerine yardım yapmıyor. Dikili ve Bergama örneği var. Tamam diyorlar yine ayrımcılık yapıyorlar. Esas ayrımcılık cumhur ittifakı belediyelerine yapılıyor. Onları kayırıyor ittifakımızın belediyelerine yardım etmiyor. Net söylüyorum. Rakamları ortaya koyalım. Bergama ve DİİKİLİ yan yana. Bergama’yı pas geçip direkt Dikili’ye gidiyorlar. İstenirse sayın Soyer’e Bergama Belediye başkanımız götürür dosyayı.

Biz suçu seçmene yüklemeyiz

AK Parti İzmir’de yüzde 40’ların çok üstüne çıkmıştı 17-25 Aralık’tan önce. Biz şunu ifade ediyoruz, bir eksiklik varsa bizim eksiğimiz. Eksik yapmışız. Eksik anlatmışız. Biz vatandaşta kusuru aramayız. İzmirliler niye bizi tercih etmiyor diye vatandaşı suçlamayız. Bazı yazarlar suçu faturayı vatandaşa yüklüyorlardı. Bunu çok yaşadık. 2007 seçimlerinden sonra. Makarnacı kömürcü dediler. Aynı yardımları şimdi kendileri yapıyorlar. Suçu seçmene yüklediler. Biz hiçbir zaman suçu seçmene yüklemeyiz. Vatandaşın takdiri her şeyin üzerindedir. Daha çok çalışacağı daha çok alanda olup anlatacağız.

İzmir’de sürekli algı operasyonu yapılıyor

İzmir’de eksiğimiz şurada devamlı algı operasyonu yapıyor. CHP’li siyasetçiler çok rahat siyaset yapıyorlar. Sonuç alıyorlar. Onu boşa çıkarmak bizim göre imiz. Yapılan hayat tarzı üzerinden algı operasyonlarını. 2002’de yüzde 17’den başladık istikrarlı yükseliş. Geldiğimiz nokta yüzde 38.7. yüzde 40 bandına geldik. İttifak kurtardı. Gizli ittifak kurtardı. Görünmeyen ortakları. Ki onlar da gizli değil diyorlar. O da bir vakıa. Gizli ittifak neticesinde sonuca ulaştılar. Yüzde 40’a mı geldik. On puan bu tarafa geçtiğinde sorun çözülür. Bizim çalışmamıza bağlı. Biz İzmirlilerin gönlüne gireceğiz. Gönlüne girersiniz oy vermeyebilir ama bu yanlış algıları düzeltelim. Sonra seçmenimiz bizi tercih eder. Çor değil. biz İstanbul’da 1989’da Beyoğlu’nda yüzde 5’lerde başladı Sayın  Cumhurbaşkanımız. İttifak ortağımız MHP’ye ve Sayın Bahçeli’ye teşekkür ediyorum. Mezara kadar Cumhur İttifakı Türkiye ve İzmir’e hizmet edecektir.

Anket konusunda hep doğru bilgilendirdik

Sayın genel başkan yardımcımızın açıkladığı anketler var. Anket konusunda AK parti hep toplumu doğru bilgilendirmiştir. CHP’ye bakın bir de AK Parti’nin anket sonuçlarına bakın. CHP’nin ve AK Parti’nin açıkladıkları anketler ve seçim sonuçları her dönem ortadadır. Arşivlerde kayıtlıdır bunlar. AK parti ve CHP’nin açıkladığı anket sonuçlarına bakabilirsiniz. Açıklanan anketlerle toplumdaki hava birbirini teyit ediyorsa o anket doğrudur. Genel başkan yardımcımızın açıkladığı anketler var. Cumhurbaşkanımıza teveccüh yüzde 55’lere varıyor. Herkes bize teşekkür ediyor. Tabiki eksikler vardır. ÖTV sorununu ifade ettiler şoförler odası mesela. Tüm odalara gidiyoruz. Hodri meydan, alan.

Beklenti öyleydi ancak…

İkinci el karaborsada. Sıfır zaten yok. Hep bekliyorlar. 2018 seçimlerinde de dolar on bin lira olacaktı öyle diyorlardı. Beklenti öyleydi. Bir de gerçekleşene bakın. Esnaflarla da konuşuyoruz. Çark dönmeye başladı. Sıkıntılar hemen aşıldı. Yapığımız sosyal yardım ve ekonomik destekler. 600 milyarı aşıyor çarpan etkisiyle. Piyasaya büyük destek verildi. Lokomotif sektör inşaat. Stoklar eriyor.

Başarılı olacağımıza inanıyorduk

Tarımda da müthiş hamlelerimiz var. Sağlıkta iddialıydık pandemi sürecinde. Başarılı çıkacağımıza inanıyorduk. Ekonomik ve sosyal olarak ben de acaba diyordum. Dünya aynı anda stop dedi çünkü.  Allah razı olsun Cumhurbaşkanımızdan bakanlarımızdan. Ekonomik ve sosyal açıdan da çok büyük başarılı çıktık. Sokak da bunu gösteriyor.

Yangının ortasındaydık ve…

Sayın vekillerimize bakanımızla alandaydık. Yangının ortasındaydık. AK partili siyasetçiler alandaydı. İki günde yangın söndürüldü. Dün sayın bakanımız anlattı. Kaliforniya yangınının bir ayda söndürülemediğini söyledi. Bu kadar büyük yangın İzmir’de iki günde söndürüldü. Spekülasyonlar da yapıldı. Yok rant yok imara açılacak. Yangından sonraki süreç var. İzmir’de Foça’yı gösterdi sayın bakan. 2017’deki yangın hali ve şimdiki hali. Yanan yerleri anında ağaçlandırıp yeşile boğuyoruz. 11 milyon fidan kampanyası Guiness Rekorlar kitabına girdi. Binali Yıldırım’ın 35 projeyle İzmir’e kattığı katma değer tartışılmaz. Muhalefetin de takdir etmesi lazım. İzmir’e yapılıyor bunlar.

Sayın bakanımız bir haftadır burada ve…

Sayın bakanımız bir haftadır burada. Pazartesi Kiraz ve Bayındır’a gittiler. Dün de yangına müdahale araçlarının tanıtım toplantısına katıldık. Bugün de kentin dinamikleriyle görüşüyor. Bir bakan geliyor bir hafta İzmir’de. Bunun kıymetini bilmek lazım. Son Başbakan da İzmir’den çıktı. Şu anda da İzmir milletvekilimiz değerimiz. Orman bakanımız İzmirli. Müjdeler veriyor. Kınık’a bitkisel tarıma dayalı organize sanayii bölgesi, Bergama ve Dikili’de. Bitti yürüyor faaliyete başladı. Dikili’de tarıma dayalı organize sanayi bölgesinde dört beş katı talep var.

Soyer döneminde iş reklamla geçti

Büyükşehir belediyesi ne yapıyor tarım konusunda. Büyükşehir belediyesi yanlış uygulamalarla zarar veriyor. Balıkesir’den süt satın alıyor vahim sonuçlar ortaya çıkıyor. Kocoğlu’nun başlattığı tarımsal kalkınma projeleri akamete uğramış durumda. Sayın Kocaoğlu güzel şeyler yaptı süt kuzusunu biz destekledik. Gidip Balıkesir’den süt alıyorlar ve onlar da sıkıntılı çıkıyor. Yapılanın hakkını vereceksiniz. Soyer döneminde iş reklamla geçti. Soyer gönüllüleri yelekler giydi. Bunlar gereksiz ve kabul edilemez şeylerdi.

Soyer açıklamalarıyla gündemi değiştirmek istiyor

Kınık’ta oy oranımız yüzde 58. Sayın Soyer gündemi değiştirmek istiyor. İcraat yok laf var. Çıkıyorlar Kıbrıs’la ilgili İzmirliyi inciten açıklamalar yapıyorlar. Bir gün çıkıp Dünya İzmirliler Günü ilan ediyorlar. İzmirlilerin en önemli günü 9 Eylül. Sonra üç beş gün ardından sürdür. İzmirliler için anlam ifade etmeyen hatta belli kesimleri rahatsız ediyor. Ne gerek var. İzmirliye sordun m? Tek adam diye haksız yere bizi eleştiriyorlar. Esas tek adam bu tip uygulamalardır.

Gizli ittifakın gereğini yapıyorlar

Bir gizli ittifak vardı. Herkes biliyor kimi kast ettiğimizi. Bu ittifakın gereğini yerine getiriyorlar bedelini ödüyorlar. Yargılamaları devam edenler var. Yani. Çok yanlış. Doğru bulmuyoruz. Biz ittifakın gereği olarak değerlendiriyoruz.

Biz gereğini yaptık, aynısını onlar da yapsın

BU tür görüntüler, Sayın Soyer’in kayyum atanan belediyelerle ilgili yaptığı açıklamalar, 15 aylık döneminde yaptığı uygulamalar Atatürk’ün CHP’sine yakışmıyor. CHP7nin savunduğu değerlerle çelişiyor. Evet bir adli vaka ama bundan kaçamazsınız. Bakın kaçıyorlar. Haksız bir saldırı oldu. Camilerin hoparlöründen. Bazı parçalar çalındı emniyet soruşturuyor. Bir de bununla bağlantılı olarak yine bir adli olay var. Dört tane camiden yayın yapılıyor. Bunu alıp dalga geçercesine emoji ifadelerle yayınlamak. Tutuklamada ve tahliyede bir şey demedim. Mevkidaşım tutuklamada eleştirdi. Tahliyede farklı konuştu. O da avukat. Biz yargısal süreç hakkında konuşmayız. O yargının işi. İşinize gelince hukuk var gelmeyince hakim yok ülkede. Etik boyutu da var. Özgür Özel ne dedi, hukuki boyutuyla ilgili açıklama yaptı, etiksel sorun var dedi. Peki CHP neden hala disiplin sürecini başlatmadı m? Bizde yapıldı. Ben MDK’daydım gereğini yaptık. Aynısını onlar da yapsın. Yapmıyorlarsa sahip çıkıyorlar.

Mevkidaşım ‘zamanın şartlarına bakmak lazım diyor’ ama…

Kişi özür dilemiyor yargı süreci devam ediyor. Mevkidaşım çıkıyor zamanın şartlarına bakmak lazım diyor. Ben o zaman Karşıyaka ilçe başkanıydım. Benim ilçe binamı yaktılar. On bin beş bin kişi geldi protesto eyleminde bulundu. Destekliyor ve kabul ediyorsunuz demek. Ne deme zamanın şartlar? Zamanın şartları diyemezsiniz. Vandallıkları reddedeceksiniz. Dine yapılan saldırılar var. Ben CHP’den disiplin sürecini işletmesini bekliyorum. 2, bu meclis üyesiyle ilgili ağza alınmayacak kötü sözler. Bunula ilgili ve Gaziemir Belediye Başkanı ile ilgili disiplin sürecini bekliyoruz. Gereğini yapmalı  karşı taraf. İzmirliler bunu bekliyor. Doğru olan da bu. Biz Kılıçdaroğlu'na yapılan yanlışları savunmadık zamanın şartları demedik. Gereğini yaptık. Bugün de bir adli vaka var. Ama çok ciddi vahim. CHP’nin bu konularda kendisini gözden geçirmesini bekliyoruz. Atatürk’ün CHP’si bu olamaz.

Kongre takvimimiz 5 Eylül’de başlıyor

Kongre takvimimiz onaylandı. 5 Eylül’de başlıyoruz 11 Ekim’de bitiriyoruz. 25 ilçe kongremiz kalmıştı. Sosyal izolasyon maske hijyen koşullarında kongrelerimizi yapacağız. Bazıları ilçe statlarında bazıları kır düğün salonlarında açık alanda yapılacak. Düğün bayram şeklinde.

Uzun yıllar görev yapmak üzere atandım ve…

Ben görevimin başındayım. Uzun yıllar görev yapmak üzere göreve atandım sayın Cumhurbaşkanımız Kerem Ali gidiyorsun çalışmaya başlıyorsun 2024’e İzmir’i hazırlıyorsun dedi. Ben de o emri aldım. Gereğini yapacağım.

Görevi devir eden ve devir alanlara teşekkür

6 ilçemizde değişikliğe gittik bu süreçte. Görevi devir eden arkadaşlarımız son geceye kadar erzak dağıttı. İletişim hatları açıktı. Ben teşekkür ediyorum görevi devir eden ve devir alan başkanlarımıza.

İzmirlilere de teşekkür ediyorum

İzmirlilere de teşekkür ediyorum. Şu an itibariyle dalgalanmalar neticesinde bile sıkıntı yaşamayan ender illerden biriyiz. İzmirlilere hassasiyetleri nedeniyle pandemi sürecindeki katkıları nedeniyle. Hep birlikte başardık. Sağlık il müdürümüz sağlık çalışanlarımızın tümü doktorlarımız hepsinden Allah razı olsun. İzmir’de bunu başardık. Ama rehavete kapılmak yok.  Sakın ha! Yaşlılarımıza ve 20 yaş altına da teşekkür ediyoruz. İnşallah dalgalanma da bitecek vaka sayıları azalacak. İnşallah aşı bulunsun ya da virüs mutasyona uğrasın.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.