Dolar 32,5714
%0.1
Euro 34,9766
%0.42
Altın 2.419,920
%-0.13
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İl Başkanı Şengül: İttifakta kriz yok

AK Parti İl Başkanı Şengül: İttifakta kriz yok

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ilçe belediye başkanlarının belirlenmesi sürecinde MHP ile aralarında bir sıkıntının olmadığını ve ittifak görüşmelerinin Genel Merkez bazında devam ettiğini söyledi. Şengül, “MHP ile aramızda anlaşmazlık ya da kriz yok” dedi. AK Parti İl Başkanı Şengül'den İYİ Partili Kırkpınar'a '30-0' yanıtı

  • Ege Postası
  • 13.12.2018 - 16:26

MELTEM SUAT/EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, MHP ile ilçe adaylarının belirlenmesi sırasında görüş ayrılığı olduğu yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi. İl Başkanı Şengül "İttifak görüşmeleri genel merkezler bazında yapılıyor. Genel Merkez bizim de görüşlerimizi alıyor. Bizim MHP İl Başkanıyla aramızda birebir ittifak görüşmesi olmadı. Süreç yukarıda Genel Merkezler arasında devam ediyor. Doğal olarak MHP İl Başkanı da ilçelerle daha fazla yetki almak ister. Süreçle ilgili normal işleyiş devam ediyor. Aramızda kriz ya da böyle bir anlaşmazlık yok’’ şeklinde konuştu.

"Bunlar magazinsel ifadeler"

Başkan Şengül, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın "İzmir’de Cumhur İttifakı'na karşı 30-0 kazanırız" şeklindeki açıklamasına ise, "Bu söylemler ciddiyetten uzak, magazinsel ifadeler. Bunlara cevap verme gereği bile duymuyorum" şeklinde oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.