Dolar 32,5257
%0.24
Euro 34,7493
%0.08
Altın 2.492,200
%1.21
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İl Başkanı Şengül Ankara'da

AK Parti İl Başkanı Şengül Ankara'da

İzmir'de 31 Mart'ta belediye başkanı seçilen AK Partililer, İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tanfer Kemerli ile birlikte Ankara'ya gitti. AK Partili heyet, ilk ziyaretini Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye gerçekleştirdi. Seçimler sonrası ilk ziyaret

  • Ege Postası
  • 11.04.2019 - 14:11

İzmir'de 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen isimler, AK Parti İzmir İl Başkanı ve  Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli ile birlikte Ankara'ya gitti.

Şengül ve Kemerli'nin yanı sıra Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen'den oluşan grup, ilk ziyaretini Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye yaptı.

Burada ilçelerinin sorunlarını ve hayata geçirilmesi gereken projelere dair görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi. AK Partili belediye başkanlarının, tüm gün Ankara'daki temaslarını sürdürecekleri kaydedildi.

AK Parti heyeti daha sonra Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir'i ziyaret ederek, sağlık alanında İzmir'e yapılacak yatırımlar ile kentte devam eden projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.