Dolar 32,5184
%0.02
Euro 34,8467
%0.53
Altın 2.429,990
%-0.12
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir İzmir'de... Teşkilatın nabzını tuttu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir İzmir'de... Teşkilatın nabzını tuttu

AK Parti İzmir, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'i ağırlıyor. Kandemir, kongreler öncesi 5 ilçeyi ziyaret ederek, teşkilatın nabzını tuttu.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir İzmir'de

  • Ege Postası
  • 07.02.2020 - 11:49

EGEPOSTASI- AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir İzmir'e geldi.  Kandemir'i Adnan Menderes Havalimanı'nda İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, milletvekilleri, ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri karşıladı.

Kongreler öncesi İzmir'de ilçeleri ziyaret eden Kandemir, teşkilatın nabzını tuttu. Kandemir sırasıyla Menderes, Bayındır, Bornova, Çiğli ve Karabağlar'a gitti. Kandemir bu ilçelerde teşkilatla bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı Kandemir yerel seçimlerde AK Parti’nin kazandığı Bayındır’da Belediye Başkanı Uğur Demirezen'i de ziyaret etti.

Kandemir'e ilçe turlarında AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de eşlik etti.

Kandemir, "Bayındır'dan. Kapı kapı gezip, milletimizin derdiyle hemhal olarak gönül belediyeciliğini Bayındır'a kazandıran AK Parti İzmir ve Bayındır ilçe teşkilatımızı tebrik ediyor, Belediye Başkanımız Uuğr Demirezen'e muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

İl Başkanı Sürekli, sosyal medyadan "Güne Menderes’te başlıyoruz. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir’in İzmir programları kapsamında Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ ve Milletvekillerimizin katılımı ile Menderes İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek ilçe teşkilatımızla bir araya geldik." mesajını paylaştı.

Menderes ziyaretinin ardından Bayındır'a geçen İl Başkanı Sürekli, "Genel Başkan Yardımcımızlarımız, Milletvekillerimiz ve bölge koordinatörlerimizle Bayırdır İlçe Teşkilatımız ile bir araya geldik. Böylesine motivasyonu güçlü, hizmet aşkıyla partisine bağlı teşkilatlarımız olduktan sonra durmak yok yola devam inşallah." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.