Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Gençlik Kolları kongreleri start aldı

AK Parti Gençlik Kolları kongreleri start aldı

Beydağ ile başlayan AK Parti İzmir Gençlik Kolları Kongre takvimi Bergama, Kınık ve Kiraz ile devam edecek. Beydağ’da gerçekleşen kongrede Mustafa Tekin başkan seçildi. AK Parti Gençlik Kolları kongreleri start aldı

  • Ege Postası
  • 22.02.2018 - 10:05

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir'de Gençlik Kolları Başkanlığı’nın 5’inci Olağan Kongre takvimi Beydağ ile başladı. Beydağ Atatürk Mahallesi Kültür Bulvarı Halk Eğitim Merkezi’nin Misak-ı Milli Salonu’nda gerçekleşen kongre sonunda Mustafa Tekin AK Parti Beydağ Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

Beydağ ile kongre takvimini başlatan AK Parti İzmir Gençlik Kolları’nda Beydağ İlçe Başkanlığı görevine  gelen Mustafa Tekin, 14 kişiden oluşan asil ve  yedek yönetim kurulu listeleri ile il asil ve yedek delegelerini de belirledi.

ÖDEMİŞ VE KİRAZ BELEDİYE BAŞKANLARI KATILDI

AK Parti Beydağ Gençlik Kolları Kongresi’ne Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, AK Parti Beydağ İlçe Başkanı Asil Aydoğdu ile tüm ilçe teşkilatı da katılım sağladı.

KONGRE TAKVİMİ BERGAMA, KINIK, KİRAZ VE BEYDAĞ İLE SÜRECEK

İl Başkanı Aydın Şengül ile birlikte bugün Ankara’da gerçekleşecek olan İl Başkanları Toplantısı’na katılan AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, başlattıkları kongre sürecinin 3-4 Mart tarihleri arasında Bergama, Kınık, Kiraz ve Beydağ ile süreceğini belirtti. Geri kalan ilçelerin kongre tarihleri ise ana kademe ile eşgüdümlü olarak gerçekleştirilecek ve il başkanları toplantısı sonrasında netleştirilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.