Dolar 32,4450
%0.1
Euro 34,4593
%-0.1
Altın 2.488,830
%0.23
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'den Tire'de iftar, Torbalı'da sahur

AK Parti'den Tire'de iftar, Torbalı'da sahur

Ak Parti İzmir İl Başkanlığının düzenlediği Gönül Sofrası iftarları Tire ile devam etti. İftarda yer alan Mehteran Takımının çaldığı İzmir Marşı'na da, coşku ile eşlik edildiği görüldü. İl Başkanı Aydın Şengül, Tire iftarından sonra Torbalı'da da sahur programına katıldı. İzmir Marşlı 'Gönül Sofrası'

  • Ege Postası
  • 22.05.2018 - 12:55

Tire Paşa Mahallesi muhtarlığı önünde gerçekleşen AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın Gönül Sofrası iftarına Tireli vatandaşlar ilgi gösterdi. Mehteran takımının iftarda çaldığı İzmir Marşı ise iftara katılanların büyük beğenisini topladı. İl Başkanı Aydın Şengül, İl ve ilçe yöneticileri ve Tireliler de marşa eşlik etti. İftar programında konuşan AK Parti Tire İlçe Başkanı Selman İçelli, ilçede birlik beraberliği sağladıklarını belirterek, “Bütün eski ilçe başkanlarımız, eski yönetim kurulu üyelerimiz, partili partisiz herkes burada, biz bu birliktelikten büyük gurur duyuyoruz. İnşallah 24 Haziran’da da bu birlikteliğin meyvesini alacağız” dedi.

SOFRAMIZ ORTAK OLMALI

İftar sonrasında Tirelilere hitap eden Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ise, Gönül Sofrası iftarlarının amacını açıkladı. Şengül, bu etkinlikle hangi görüşten olursa olsun herkesi bir sofra etrafında birleştirmeyi amaçladıklarını belirterek, “Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Aynı mahallelerde, sokaklarda apartmanlarda yaşıyoruz. İftarları, bayramları yaşıyoruz ama bazen bu birlik ve beraberliğimizi aynı masada aynı ekmeği paylaşarak gösteremiyoruz. Biz bu gönül sofralarında buna vesile olmak istedik. Bu süreçte de bizim birlik beraberliğimiz artsın. Komşuluk ilişkilerimiz artsın.” diye konuştu.

TÜRKİYE İLE İLGİLİ BEKLENTİLERİMİZ DE ORTAK

Yaşanmakta olan seçim sürecine de vurgu yapan İl Başkanı Şengül, “İnşallah önümüzdeki süreçle ilgili de hangi siyasi görüşten, hangi düşünceden, hangi yaşam tarzından olursa olsun, hangi farklı düşüncelere sahip olursa olsun. Bizim ortak değerlerimiz var, ülkemiz adına ortak beklentilerimiz var. Önümüzdeki süreç içerisinde daha güçlü daha müreffeh bir Türkiye için Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Tiremizi seviyoruz, Tire’ye geçmişte hizmetlerimiz oldu, gelecekte de ciddi hizmetler yapmak istiyoruz” dedi.

BAĞIMSIZLIK SAVAŞIMIZ DEVAM EDİYOR

Türkiye’nin bağımsızlık savaşının 1923’te bitmediğini de ifade eden Aydın Şengül, “Benim vatandaşım neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Ülke olarak bağımsızlık mücadelemiz devam ediyor. Benim vatandaşın dünyada olup bitenin, etrafında olup bitenin ne olduğunun farkındadır. Bizler bu siyaseti yaparken sadece ülkemiz için değil, bu coğrafyada gözü kulağı bizde olan tüm mazlumların umudunu yeşertmek, sesi kulağı olmak için mücadele ediyoruz. Allah çıktığımız bu yolda birlik beraberliğimizi bozmasın, dostluğumuzu, sevgimizi arttırsın. Kutuplaştırmasın, ayrıştırmasın. En sonunda elini vicdanına koyup en doğru kararı benim milletim, benim vatandaşım verecektir” dedi.

İFTARDAN SONRA EV VE KAHVE ZİYARETLERİ

Başkan Şengül, iftardan sonra da Tire’de ev ve kahve ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

TORBALI'DA BİRLİK VE BERABERLİK SAHURU

Milletvekili listelerinin açıklanmasının ardından Torbalı’da bir araya gelen AK Parti teşkilat üyeleri, ilçe halkı ile beraber sahur yaptı. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Akbıyık ve ilçe yönetiminin katıldığı sahura, MHP İlçe Başkanı Muhammet Oral ve yönetimi de katıldı. Binlerce vatandaşın katıldığı sahurda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

GÖRMEZ, “TORBALI’MIZIN EVLADI, TEŞKİLATIMIZIN GURURU ATİLLA KAYA KARDEŞİM”

Sahurun açılış konuşmasını Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez gerçekleştirdi. Başkan Görmez, “Ramazan ayının birleştirici gücü ile bu gece burada bir araya geldik. Bu birlik ve beraberliğimizin bundan sonra da aynı şekilde devam etmesini temenni ediyorum. Milletvekili listelerimiz bugün açıklandı, Torbalı’mızın evladı, teşkilatımızın gururu Atilla Kaya kardeşimiz yine 2. sıradaki yerinden aday gösterildi. Torbalı halkı her zaman olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde de ülkemize, milletimize, milli ve manevi değerlerimize, partimize, teşkilatımıza sahip çıkacaktır.” şeklinde konuştu.

ŞENGÜL, “BAĞIMSIZLIK MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR”

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, etkinliğe gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ben buraya gelirken 50-100 kişi ile sahur yapacağımızı sandım ama maşallah Torbalı yine bizi şaşırttı. Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmadı. Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Milletvekili listelerimiz ve Atilla Kaya kardeşimizin adaylığı Torbalı’ya hayırlı olsun. Şimdi önümüzde çok önemli bir seçim var. Bildiğiniz gibi Cumhuriyetimiz 1923’te kuruldu ama bağımsızlık mücadelemiz devam ediyor. İnşallah sizlerin desteği ile 24 Haziran’da bağımsızlık mücadelemizi tamamlayacağız. Bizleri aşağılayan, bunlar çiftçidir, işçidir, köylüdür, cahildir deyip tepeden bakanlara hak ettikleri cevabı 24 Haziran’da sandık sonuçları ile vereceğiz” şeklinde konuştu.

KAYA, “TBMM’DE BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEDİM”

Sahur programında konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Bugüne kadar TBMM’de sizleri, başınızı öne eğdirmeden temsil ettim. Başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere teşkilatımız bize bir kez daha görev verdi. Türkiye için son derece önemli bir eşikteyiz. Şu an ilçe başkanı ve yöneticilerinin de aramızda olduğu Milliyetçi Hareket Partisi ile cumhur ittifakını kurduk. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. AK Parti olarak Torbalı’yı örnek ve model ilçe olarak gördük. Özellikle son 4 yılda belediyemiz ile beraber Torbalı’ya önemli hizmetlerde bulunduk. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmetten çok daha fazlasını şu 4 yılda gerçekleştirdik. Gerek belediye olarak yerelde, gerekse hükümet olarak Ankara’da bu hizmetlerimizin aratarak devam etmesi için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.