Dolar 32,4788
%0.21
Euro 34,5921
%0.28
Altın 2.477,990
%-0.21
Bist-100 9.555,00
%-1.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'den Soyer'e sağanak salvosu!

AK Parti'den Soyer'e sağanak salvosu!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, sağanak yağmur sonrası adeta göle dönen cadde ve sokak görüntüleri sonrası Başkan Tunç Soyer’e sert eleştiri geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ise sosyal medya hesabından Soyer ve CHP'ye vurdu. Kaya "Yeni normalde de değişen bir şey yok. İzmir'e ve İzmirlilere yapılan CHP zulmü, sistematik bir biçimde devam ediyor" dedi.

  • Ege Postası
  • 01.06.2020 - 14:47

EGEPOSTASI - Meteorolojinin uyarıları sonrası beklenen sağanak yağış İzmir’e öğlen saatlerinde geldi. İzmir sağanağa ‘yeni normal’in ilk gününde hazırlıksız yakalanırken, kentteki pek çok ana arterler, cadde ve sokaklar adeta göle döndü.

AK Partili Özgür Hızal, pandemi süresi boyunca yaptıklarının İzmirlilere sosyal medya hesabı üzerinden anlatan Tunç Soyer’i sosyal medyadan sert bir dille eleştirerek ‘Belediyecilik günlük tutarak değil, vatandaşının derdine çözüm bularak yapılır! Tunç Soyer videodaki konumu bilmiyorsa, kendisine oraya kadar eşlik edebiliriz. Yeter ki İzmirliye hizmet etsin!’ açıklamasıyla Çiğli’de sular altında kalmış bir ana caddenin videosunu paylaştı.

AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal daha sonra yazılı açıklama yaparak eleştirilerini sürdürdü.

“BULUNDUĞU MAKAMI HAK ETMELİDİR”

İzmir’de yağan yağmurla birlikte sokak ve caddelerin sular altında kaldığına dikkat çeken AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, “Tunç Soyer’in tutulduğu popülizm hastalığı kentin tüm ihtiyaçlarının askıya alınmasına, kentlinin yıllarca altyapı başta olmak üzere yaşadığı tüm mağduriyetlerin artarak devam etmesine sebep oluyor” dedi.

Öğle saatlerinde başlayan yağmurun, kentin farklı noktalarında hayatı felç etmesinin sorumlusunun İzmir Büyükşehir Belediyesi yönetimi olduğunu ifade eden Hızal, “Aylarca vatandaşlarımız sokakta yokken kanalizasyon ve yağmursuyu sistemiyle ilgili herhangi bir çalışma yapmayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentte bugün yaşanan sorunların esas sorumlusudur. Tunç Soyer, günlük tutup duygusal mesajlarla İzmirli hemşehrilerimizin duygularını sömürmek yerine sahada olup oyunu aldığı insanlara hizmet ederek bulunduğu makamı hak etme yoluna gitmesi gerekirdi” diye konuştu.

“HİZMET DEĞİL HEZİMET”

Tunç Soyer’in popüler olma çabasının bir hastalığa dönüştüğünü söyleyen Hızal, “Otobüs üzerinde adını bilmediği cadde ve sokaklarda gezmek, gerilla marşı ile dans etmek, günlük tutmak, peşinde gezen kameralarla şov yapmak gibi saymakla bitiremeyeceğimiz örnekleri olan bu hal ve tavırların artık bir sonunun gelmesi gerektiğine inanıyorum. İzmirli hemşehrilerimizin şova değil, hizmete ihtiyacı var. Ne yazık ki Tunç Soyer’in tutulduğu bu popülizm hastalığı kentin tüm ihtiyaçlarını askıya alınmasına, kentlinin yıllarca altyapı başta olmak üzere yaşadığı tüm mağduriyetlerin artarak devam etmesine sebep oluyor. Böyle devam ederse yıllardır belediyeden hizmet bekleyen İzmirliler, Sayın Soyer yüzünden hezimetle karşılaşmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.



CHP ZULMÜ SİSTEMATİK BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ise sosyal medya hesabından bugün başlayan 'yeni normal' uygulamasına atıfta bulunarak Tunç Soyer'i ve CHP'yi çok sert eleştirdi. AK Partili Kaya "Yeni normalde de değişen bir şey yok. İzmir'e ve İzmirlilere yapılan CHP zulmü, sistematik bir biçimde devam ediyor" dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.