Dolar 32,5114
%-0.09
Euro 34,9486
%0.34
Altın 2.436,150
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'den o ilçede sağlıksız 'ekmek dağıtımı' tepki!

AK Parti'den o ilçede sağlıksız 'ekmek dağıtımı' tepki!

AK Parti Çeşme İlçe Başkanı İlter Etike, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla Çeşme'de sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla belediyenin kasalı bir araçla “hijyenik olmayan şekilde ekmek dağıtımına” isyan etti. Başkan Etike “Sayın Belediye Başkanı ekmek dağıtılırken VİP aracınızla halkı selamlamak yerine hemşerilerimize daha hijyenik bir ekmek dağıtımı yapmanızı şahsım ve hemşerilerim adına temenni ediyorum” AK Parti Çeşme'de 'ekmek dağıtımı' salvosu!

  • Ege Postası
  • 12.04.2020 - 13:37

EGEPOSTASI-Koronavirüs ile mücadele kapsamında, İçişleri Bakanlığı tarafından 31 ilde haftasonu sokağa çıkma yasağı kararı alınırken, temel ihtiyaç olan ekmeğin temini için belediyeler düğmeye basmıştı.Bu bağlamda Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın belediye başkanı olduğu Çeşme’de  belediye halk ekmek uygulamasını mahallelere yayarak “arayın getirelim” uygulaması başlattı. Ancak yapılan dağıtımın sağlık koşullarda yapıldığı ortaya çıktı. 

VİP ARACINIZLA HALKI SELAMLAMAK YERİNE…

AK Parti Çeşme İlçe Başkanı İlter Etike, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla Çeşme Belediyesi’nin kasalı bir araçla hijyenik olmayan şekilde ekmek dağıtımı yaptığını ifade ederek sağlıksız dağıtıma tepki gösterdi. Başkan Etike fotoğrafları “Sevgili halk ekmek, sevgili Çeşme Belediyesi. Kaş yaparken göz çıkarmayalım... Sayın Belediye Başkanı ekmek dağıtılırken VİP aracınızla halkı selamlamak yerine hemşerilerimize daha hijyenik bir ekmek dağıtımı yapmanızı şahsım ve hemşerilerim adına temenni ediyorum” ifadeleriyle paylaştı.

Ardından 1 saat sonra ikinci bir paylaşım yapan Başkan Etike şunları söyledi;

BU OLAYLA İLGİLİ SON AÇIKLAMAMIZDIR...

Görünmeyen Düşman İle Milletçe Savaşırken Tartışma Ortamı Oluşturmanın Kimseye Faydası Yok... Musalla Mah. 1042 Sok. ve 1025 Sok. 35 RCB 24 Ekmek Alan Vatandaşlardan Gelen 2 Farklı Resim... İlgili Yetkilileriniz Bizzat Yetişemedikleri İçin 1 Araçta Böyle Bir Durum Olduğunu Şahsıma Beyan Etti... Dağıtımın Geneli Hijyenik Olsada 1 Araçta Bu Durum Yaşandı Buna Şahidiz...Yetkili Kişiler Olayın İzahını Bu Şekilde Yaparken Bunun Yalan Olduğunu İddaa Edenleri Onlar İçin Çok Zor Olsada Karakterli Olmaya Davet Ediyoruz... Bu Olay Yaşanmadan Aynı Günün Sabahında Dağıtımdan Dolayı Tebrik Eden Resimde Görüleceği Gibi Yine Biziz... Boş Ekmek Kasaları Resimde Açık, Ekmek Kasalarındaki Poşetler Mevcut, Ekmek Aldığını Bu Araçtan Söyleyen Vatandaşlar Mevcut, Biz Daha Dikkatli Olunsun Temennisinde Bulunmuşuz Öncesinde de Tebrik Etmişiz... Şimdi Çıkın Delikanlı Gibi Mertçe Dürüstçe Ahlaklı Olun Organizasyonun Başındaki Yetkili Gibi Yüzde 95 i Düzgün Yapıldı Yüzde 5 i Böyle Oldu Deme Erdemini Gösterin... Kendinizi Temize Çıkaracaksınız Diye İnsanları Kandırmayın... Ahlak ve Etik Bunu Gerektirir... Kimsenin Kimseyi Suçladığı Yok Sakin Olun... İlk Gün Tebrik Ettiğimiz Gibi Tekrar Ediyorum Görevli Emeği Geçen Tüm Personelin Emeklerine Sağlık, Sadece Bu Dönemde Daha Dikkatli, Daha Titiz Olmaya Gayret Gösterelim... Sosyal İzalosyana Dikkat, HİJYENE DİKKAT, Evde Kal Çeşmem..

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.