Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’den Metiner’in ‘AK Parti ömrünü tamamladı’ sözlerine yanıt

AK Parti’den Metiner’in ‘AK Parti ömrünü tamamladı’ sözlerine yanıt

AK Partili eski vekil Mehmet Metiner'in "AK Parti ömrünü doldurdu" açıklamalarına cevap AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı'dan geldi. Bostancı, "Yalnız partilerin ömürlerine ilişkin kararı halk verir" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 16.08.2019 - 10:55

AK Parti eski milletvekillerinden Mehmet Metiner, AK Parti'nin artık ömrünü tamamladığını belirtirken, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yeni bir partinin kurulması gerekiyor. Yenilenmiş bir AK Parti'ye değil yeni bir AK Parti'ye acilen ihtiyaç var” ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözlerin ardından FOX Ana Haber’e konuşan AK Parti TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Naci Bostancı, “Mehmet Metiner bizim arkadaşımızdır, AK Partilidir. İyi niyetli bir değerlendirme yapmıştır” ifadelerini kullandı.

Mehmet Metiner’in değerlendirmelerini iyi niyetli sözler olarak niteleyen Bostancı, AK Parti ömrünü doldurdu sözlerine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Yalnız partilerin ömürlerine ilişkin kararı halk verir. AK Parti, 600 milletvekili olan parlamentoda 295 milletvekili çıkarmış bir siyasi partidir. Dolayısıyla halkımız AK Partinin ömrüne ilişkin kararını halkımız çok açık bir şekilde ortaya koymuştur.

AK Parti aynı şekilde kendi kusurlarını azaltmak, meziyetlerini çoğaltmak istikametinde Türkiye’nin bütün akıllarından faydalanma yolunda çabayla siyasal hayatına devam etmektedir. Mehmet Metiner bizim arkadaşımızdır, AK Partilidir. İyi niyetli bir değerlendirme yapmıştır.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.