Dolar 32,5047
%0.29
Euro 34,5959
%0.29
Altın 2.493,110
%0.4
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'den Menemenspor'a kayyum iddiasına cevap

AK Parti'den Menemenspor'a kayyum iddiasına cevap

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Muzaffer Yüksel, Menemenspor'a kayyum atanması yönünde bir dilek ya da temenni içerisinde de olmadıklarını, sporun partiler ve siyaset üstü bir alan olduğunu ifade etti. AK Parti'den Menemenspor'a kayyum iddiasına cevap

  • Ege Postası
  • 12.06.2019 - 13:22

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Muzaffer Yüksel, Menemen’de yaşanan kayyum tartışmaları üzerine bir basın açıklaması yaptı. Yüksel, açıklamasında Menemenspor'a kayyum atanması yönünde bir dilek ya da temenni içerisinde de olmadıklarını, sporun partiler ve siyaset üstü bir alan olduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde Tahir Şahin'in kulüp başkanı seçildiği Menemenspor'da, Fikret Uzun'un açtığı dava sonucunda Menemen Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından tedbir kararı verilerek kongrede alınan kararlar askıya alınmış, yaşanan bu gelişmenin ardından yönetimin kayyuma devredileceği iddia edilmişti. Bunun üzerine yargıya taşınan kongrede seçilen Menemen Spor yönetimi yazılı bir açıklamada bulunarak kulübe kayyum atama çalışmaları yapılmasına ‘ihanet’ yorumunu yapmış ve kayyum atama çalışmalarına AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ve AK Parti Menemen İlçe Başkanı Muzaffer Sıtkı Yüksel’in de müdahil olduğunu iddia etmişlerdi. Bu gelişmelerin ardından AK Parti cephesinden de bir açıklama geldi.

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Muzaffer Yüksel tarafından yapılan basın açıklamasında Ak Parti’nin Menemenspor'a kayyum atanması yönünde bir dilek ya da temenni içerisinde olmadığı, sporun partiler üstü bir alan olduğunu belirtti. Yüksel yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

Menemenspor Derneği tarafından yapılan basın açıklamasında AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ve AK Parti Menemen İlçe Başkanı Muzaffer Yüksel'in Menemenspor'a kayyum atanması yönünde girişimlerde bulunduğuna yönelik ifadeler yer alması nedeni ile bu basın açıklamasının yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Menemenspor'un 1.lige yükselmesi tüm Menemen halkı gibi bizi de çok sevindirmiş, gururlandırmıştır. Ak Parti son dönemde Menemenspor’da yaşanan kongre sürecine hiçbir şekilde müdahil olmamıştır, taraf tutmamıştır. Kongreden sonra adaylardan biri tarafından Menemen Asliye Hukuk Mahkemesi’ne dava açılmış, mahkeme tarafından kongre kararları ile ilgili ihtiyat-i tedbir kararı verilmiştir. Aynı kişi tarafından açılan davada kulübe kayyum atanması yönündeki talep ile ilgili mahkeme tarafından henüz bir karar verilmemiştir. Bu konular tüm Menemen kamuoyu tarafından bilinmektedir. Ak Parti Milletvekilimiz Alpay Özalan ve Ak Parti Menemen İlçe Başkanı Muzaffer Yüksel bu yaşanan hukuki süreçte hiçbir şekilde taraf değildir. Menemenspor'a kayyum atanması yönünde bir dilek ya da temenni içerisinde de değildirler. Spor partiler üstü bir alandır ve öyle kalmalıdır. Bize düşen dün olduğu gibi bugün de Menemenspor'a ve Menemen'e destek olmaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.