Dolar 32,5594
%0.14
Euro 34,8278
%0.47
Altın 2.418,580
%-0.59
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'den Karabağlar'da Uzlaşma Komisyonu çıkışı!

AK Parti'den Karabağlar'da Uzlaşma Komisyonu çıkışı!

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, ilçe belediyesindeki Uzlaşma Komisyonunun hükmünün kalmadığını savundu.  AK Parti'den Karabağlar'da Uzlaşma Komisyonu çıkışı

  • Ege Postası
  • 09.01.2020 - 11:35

Doğruca, Karabağlar Belediyesinin 2019 yılı faaliyetlerini değerlendirdiği basın açıklamasında, AK Parti projeleri olan üniversite, millet bahçesi, kentsel dönüşüm gibi projelerin ortak bir komisyonda ele alınmasını önerdiklerini hatırlattı. 

Komisyonda ele alınacak projelerde ortak bir paydada buluşulabileceğini düşündüklerini kaydeden Doğruca, şunları kaydetti:

"Ancak Sayın Başkan, önce kentsel dönüşüm olan 14 mahallede, daha planlar askıya çıkmadan itiraz edeceğini beyan edip, planlar askıya çıktıktan sonra art niyetli ve bilgisizce vatandaşı yanlış yönlendirip aslında çok emek verilerek yapılmış olan bu projelere itiraz edip yandaşlarına itiraz ettirdi. Sonra da Karabağlar için hayati önem taşıyan Demokrasi Üniversitesi Kampüsü'ne itiraz etti. Uzlaşma Komisyonunu hiçe sayan politikalar ürütenlerin, uzlaşıdan ne kadar uzak olduklarını gördük. Gerçek niyetlerinin ne olduğunu da gördük. Bizim açımızdan Uzlaşma Komisyonunun hiçbir hükmü ve gerekliliği kalmamıştır."(AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.