Dolar 32,5334
%0.18
Euro 34,7655
%0.1
Altın 2.487,670
%1.03
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'den 15 Temmuz hatırlatması...

AK Parti'den 15 Temmuz hatırlatması...

Gaziemir Belediye Başkanı Arda’nın geçmiş yıllardaki sosyal medya paylaşımları AK Parti Grup Başkan Vekili Atmaca tarafından mecliste hatırlatıldı. Atmaca, “Ben yarından tezi yok bu konuyla ilgili Cumhuriyet Savcılığı nezdinde gerekli girişimleri yapacağım. Lütfen bundan sonra herkes ayağını denk alsın” dedi. Arda ise, “MİT elamanı gibi çalışmışsınız. Elinizdeki belgelerin hepsini Cumhuriyet Savcılığına verin. Ceza almazsak o zaman konuşuruz.. diye konuştu. Başkan Arda'nın 15 Temmuz paylaşımları başına iş açacak!

  • Ege Postası
  • 08.03.2020 - 10:45

Gaziemir Belediyesi’nin Mart ayı meclis toplantısında Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Başkan Halil Arda ile AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur İnan Atmaca karşı karşıya geldi. AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur İnan Atmaca, Başkan Arda’nın geçmiş yıllardaki sosyal medya paylaşımlarını gündeme taşıdı. 15 Temmuz darbe girişimi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden yapılan paylaşımları hatırlatan Atmaca, konuyu savcılığa ileteceğini açıkladı. Arda da konuyla ilgili, ‘Ceza almazsak konuşuruz, ceza alırsam buraya kayyum atanır’ dedi. 


15 TEMMUZ VE CUMHURBAŞKANI İÇİN PAYLAŞIMLARI SORDU: BU HESABINIZI NİYE KAPATTINIZ'
Atmaca sözlerini sürdürdü ve Arda’nın geçmiş yıllardaki sosyal medya paylaşımlarını hatırlattı. Atmaca, “Engin Özkoç’un kendisini kınıyorum. Çünkü genel başkan düzeyinde yapılan bir karşılıklı konuşma varsa grup başkan vekilinin alelacele, Rusya ile görüşmeden bir gün önce bu karışıklığa sebebiyet vermesini doğru bulmuyoruz, kınıyoruz. Sayın başkanın 2 tane sosyal medya paylaşımı var. Aynen okuyorum; ‘yuh anasını satayım saat 03:05 yine sela okunuyor, nefret ediyorum artık’, ‘Şu an Gaziemir’de sela okunuyor, böyle komedi olmaz, yazıklar olsun Türk ordusuna kendisini böyle kullandırttı’, ‘Bir tane onurlu polis olmaz mı verilen emirleri uygulayıp istifa edecek'’, ‘Cumhurbaşkanı açıklama yapmış Taksim kışlası yapılacak, bizi sokağa dökemedikleri için (burada affınıza sığınıyorum) … yerlerinden çatlıyorlar arkadaş’, ‘AKP’ye oy verenlerin hepsinin eli kanlı’, ‘Cumhurbaşkanı müsveddesi’, ‘Erdoğan da eşcinseller gibi dönmüş, kısaca bunlara dönme diyoruz’, ‘ha gayret Hitler’e az kaldı’. Sayın başkan bu sosyal medya hesabını niye kapattını? Siz bir çalışanınız, Zafer Saylan’ın hiçbir şekilde sizin isminizi geçirmeden yapmış olduğu paylaşımlardan iş akdini tazminatsız feshettiniz. Öbür taraftan 5 kişinin şahitliği var ve o insanın da iş akdi feshediliyor ama ne hikmetse tazminatıyla beraber… Sev beni seveyim seni. Lütfen makamınızın gerekli yerine getirin. Belediye meclisini boş işlerle uğraştırıyorsunuz” dedi.

YARINDAN TEZİ YOK SAVCILIK NEZDİNDE GEREKLİ İŞLEMLERİ BAŞLATACAĞIM
Atmaca açıklamalarının sonunda flaş bir çıkışa imza attı ve “Ordu mensuplarını ve polis kardeşlerimi göreve davet ediyorum. Çünkü ben yarından tezi yok bu konuyla ilgili Cumhuriyet Savcılığı nezdinde gerekli girişimleri yapacağım. Lütfen bundan sonra herkes ayağını denk alsın” diye konuştu.  

BURAYA KAYYUM ATANIR!
Sosyal medya paylaşımlarının araştırılması için açıklama yapan Arda, “MİT elamanı gibi çalışmışsınız, teşekkür ediyorum. Elinizdeki belgelerin hepsini Cumhuriyet Savcılığına verin. Ceza almazsak o zaman konuşuruz. Ceza alırsak buraya kayyum atanır ama Türkiye’yi kayyumlarla yönetemezsiniz. Millet size bunun hesabını bugün olmasa da bir dahaki seçimde verecektir. Bunu göreceksiniz. Burada yapmaya çalıştığımız şey tüm Gaziemirliler tarafından takdirle karşılanıyor” ifadelerini kullandı. 






Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.