Dolar 32,5719
%0.1
Euro 34,8963
%0.19
Altın 2.427,070
%0.16
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de yerel yönetimler zirvesi

AK Parti'de yerel yönetimler zirvesi

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı 81 ilin yerel yönetimler başkanlığı ile bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 22.10.2016 - 14:04

Kayyum, FETÖ/PDY ve parti faaliyetlerinin ele alındığı toplantıda Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, “Belediyelerimiz halka doğrudan ulaşan yapılardır. Sizler de çalışmaları partimiz adına yakından takip edin” dedi. Toplantıya İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe başkanlığında İzmir heyeti de katıldı.

AK Parti İzmir Yerel Yönetimler Başkanı Hüsnü Boztepe başkanlığındaki heyet genel merkez yerel yönetimler başkanlığı tarafından düzenlenen Ankara’daki toplantıya katıldı. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erol Kaya’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda belediyelere atanan kayyum, FETÖ/PDY karşı mücadele, grup toplantılarına katılım ve karar defterlerinin takibi, raporlanması, genel merkezden gelen yazıların hızlı iletilmesi, yerelde gerçekleşen istifa, ayrılma gibi konuların genel merkeze iletilmesi konuları görüşüldü. Toplantıda, 81 ilin ana kademe dışında kadın ve gençlik kolları yerel yönetimler başkanları da hazır bulundu.

Toplantıda katılımcılara hitap eden Genel Başkan Yardımcısı Kaya, “Belediyelerimiz halka doğrudan ulaşan yapılardır. Sizler de çalışmaları partimiz adına yakından takip edin. Çalışmaları aksatmayın. Teröre destek veren belediyelere atanan kayyumlar çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca devlet olarak mücadele ettiğimiz FETÖ yapılanmasına kesinlikle taviz vermiyoruz. Bizim içimizde bulunan ve bu yapılarla bağlı görünen kimseyle yol yürümeyeceğiz. Partimiz derhal gerekeni yapıyor” dedi.

AK PARTİLİ BELEDİYELER ÖRNEK

Genel merkezde düzenlenen toplantıya İzmir’den heyet olarak katıldıklarını söyleyen AK Parti İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe, “Partimizde yerel yönetimler başkanlığının düzenlediği programa katıldık. Sayın genel başkan yardımcımız Erol Kaya önemli açıklamalarda bulundu. İzmir’de 2014 yerel seçim sonuçlarına göre önemli başarı elde ettik. Başbakanımız Binali Yıldırım’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olmasıyla birlikte önemli başarı elde etmiştik. AK Partili 7 belediyemizin yaptıkları ortadadır. İki yılda olumsuzluklara, engellemelere rağmen önemli işlere imza attılar. Hepsi göreve geldiğinde bir enkazı, borç batağında belediyeleri devraldı. Hiçbirisi bahane üretmeden Türkiye’de dikkat çeken projelere imza atmaya devam ediyor. İl Başkanımız Bülent Delican ve milletvekillerimiz de belediye başkanlarımıza tam destek vererek seçimlerde halka verdikleri sözleri yerine getirmek için büyük çaba sarf ediyor” diye konuştu. Boztepe, İzmir’de parti olarak belediye başkanlarıyla ve meclis üyeleri ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacaklarını da söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.