Dolar 32,5391
%0.16
Euro 34,9551
%-0.05
Altın 2.456,730
%0.84
Bist-100 9.876,00
%1.64

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’de yerel yönetim seferberliği

AK Parti’de yerel yönetim seferberliği

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican İzmir’de Belediyesi AK Partili olmayan 23 ilçede teşkilat buluşmaları gerçekleştirerek, İl Başkanlığında yapılan çalışmaları teşkilatla paylaşma çalışması başlattı. İlk durak olan Bornova’da Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem çalışmaları anlattı. AK Parti’de yerel yönetim seferberliği

  • Ege Postası
  • 21.12.2017 - 12:45

EGEPOSTASI - AK Parti İzmir İl Başkanlığı yerel yönetimlerde 2019 hedefleri doğrultusunda teşkilat çalışmaları başlattı. Yerel yönetimlerde belediyesi olmayan 23 ilçeyi hedef seçen İl Başkanı Bülent Delican ilçelerde toplantılar düzenlemeye başladı.

İlk olarak Bornova’dan başlayan Delican’a Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem de eşlik etti. AK Partili belediyelerde yapılan hizmetlerin vatandaşa anlatılarak yeni belediyeler kazanmak için yapılan çalışmalarda amacın ilçe teşkilatlarına sahada anlatacakları belediyecilik çalışmalarının ilk ağızdan anlatılması olduğu ifade edildi.

BADEM ANLATTI

Bornova teşkilatı ile yapılan ilk toplantıda konuşan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ilçesinde yaptığı çalışmaları anlattı. İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıya, İl Başkanı Bülent Delican, başkan yardımcıları ile Bornova İlçe yönetimi, meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

Delican, yapılan çalışma ile ilgili, “Belediye başkanlarımızın ilçelerinde yaptıkları çalışmaları tüm ilçelerimize anlattırıyoruz. Bornova’yı çağırdık Ödemiş Belediye Başkanımız anlattı. Parça parça devam edeceğiz. Amaç meclis üyelerinin, mahalle başkanlarının AK Parti belediyeciliği ile ilgili bilgi alması ve yerel seçim sürecinde bilinçli şekilde halka AK Parti belediyeciliğini anlatmaları. Bu doğrultuda AK Parti belediyeciliğini birinci ağızdan teşkilata anlatıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.