Dolar 32,5657
%0.16
Euro 34,8926
%0.66
Altın 2.436,820
%0.16
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de yeni-eski buluşması

AK Parti'de yeni-eski buluşması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın daveti ve Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun ev sahipliğinde milletvekilleri, eski dönem vekilleri ve başkanları bir araya geldi. Toplantıya İl Başkanı Bülent Delican da katıldı. AK Parti'de Kemalpaşa zirvesi

  • Ege Postası
  • 10.12.2017 - 12:00

EGEPOSTASI-  Geçtiğimiz günlerde düzenlediği Yerel Yönetimler Toplantısı’nda belediyecilik çalışmaları ve meclis üyelerinin faaliyetlerini görüşen AK Parti İzmir Teşkilatı, şimdi de eski-yeni milletvekilleri ve belediye başkanlarını, Kemalpaşa zirvesinde bir araya getirdi. 

Toplantıda Milletvekilleri Necip Kalkan, Kerem Ali Sürekli ve Nükhet Hotar, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve Selçuk Belediye Zeynel Bakıcı’nın yanı sıra eski Milletvekilleri Cemil Şeboy, Taha Aksoy, İsmail Katmerci, Teyfik Ensari, Nesrin Ulema, Tuğrul Yemişçi, Aydın Şengül, Rıfat Sait ve İlknur Denizli hazır bulundu.

Toplantıda belediyelerin projeleri konuşulurken, kongre süreci de değerlendirildi. Ayrıca İzmir ve ülke gündemi masaya yatırıldı.Toplantıda ayrıca 2019 yerel seçimlerine yönelik stratejiler de konuşulurken, eski milletvekilleri deneyimlerini aktardı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.