Dolar 32,5301
%-0.03
Euro 34,8776
%0.14
Altın 2.425,830
%0.11
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’de nöbetçi vekil uygulaması başladı

AK Parti’de nöbetçi vekil uygulaması başladı

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, bugün düzenlediği basın toplantısıyla ilçe kongre takvimini açıkladı, yola devam edeceği 11 ilçe başkanının yanı sıra tekrar değerlendirmeye alınacak olan 19 ilçe başkanının kaçının değişeceğini ise önümüzdeki günlerde açıklayacak. Öte yandan mesaisi yoğun biçimde süren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Parti İzmir Milletvekilleri ile nöbetçi vekil uygulamasına başlama kararı da aldı. Vekillerin de onayıyla başlayan yeni uygulamayla her hafta sonu, il başkanlığında bir vekil nöbetçi olacak. AK Parti İzmir’de yeni uygulama

  • Ege Postası
  • 24.02.2018 - 13:09

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül tarafından başlatılan uygulamanın ilk nöbetçi vekili ise Mahmut Atilla Kaya oldu. Vatandaşların kendisi dışında milletvekilleriyle de birebir iletişim kurabilmesinin önünün açılmak istendiği nöbetçi vekil uygulamasıyla, İzmirliler sorun, şikayet ya da taleplerini vekillerle birebir görüşerek iletebilecek.

HER  HAFTA SONU 11’DEN 17’YE NÖBETÇİ VEKİL UYGULAMASI BAŞLADI

Sabah 11’de nöbet mesaileri başlayacak olan vekiller akşam 17.00’ye kadar AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda kalarak, randevuyla ya da çat kapı gelecek olan İzmirlilerin sorun, şikayet ve taleplerini dinleyecek.

İZMİRLİ HEMŞEHRİLERİMİZ DE TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZ DA GELEBİLİR

Ziyaretçilerini kabul eden ilk nöbetçi vekil Mahmut Atilla Kaya, İzmirlilerin A’dan Z’ye tüm her talebini dinleyip ele alacaklarını, çözüm bulabilecekleri her duruma anında yanıt verip çözüme kavuşturmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi:“Vatandaşlarımızın bizlerden sıkça birebir görüşme talepleri oluyordu. Biz de programlarımızın yoğunluğuna göre elimizden geleni yapıp zaman ayırmaya çalışıyorduk. Ancak bu uygulamayla artık bir günümüzü İzmirli hemşehrilerimize ayırabileceğiz. İlk uygulama bugün başlamış oldu. 11’den itibaren saat 17’ye kadar İzmirli vatandaşlarımızı kabul edeceğiz. Buraya gelen görüşmek isteyen tüm hemşehrilerimiz ve partili üyelerimizle görüşeceğiz. Randevu alarak gelenler de var, çat kapı gelmek isteyen de olursa kapımız sonuna kadar açık. İzmirli hemşehrilerimiz buraya gelip özellikle İzmir’le ilgili, Türkiye ile ilgili genel ve yerel her türlü sorun, şikayet ve taleplerini iletebilir. İnşallah elimizden geldiğince her türlü sorunlarını çözmeye çalışıp onlara yardımcı olacağız. A’dan Z’ye her talebi ele alacağız. Yerel konularla ilgili, iş konusuyla ilgili gelen var, teşkilatla ilgili konuları aktarmak için gelen var. Problemlere anında çözüm bulmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

DİĞER VEKİLLERİMİZ DE GÖREV YAPACAK

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, il başkanı Aydın Şengül’ün programı doğrultusunda diğer milletvekillerinin de her Cumartesi günü nöbetçi vekil olarak görev yapacağını sözlerine ekledi: “İl başkanımızın programı doğrultusunda diğer vekil arkadaşlarımız muhtemelen her Cumartesi nöbetçi vekil olarak görev yapacak.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.