Dolar 32,5605
%0.06
Euro 34,9476
%0.34
Altın 2.423,400
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de gençlik mesaisi

AK Parti'de gençlik mesaisi

AK Parti İzmir İl Teşkilatında yerel seçimlerde belediye meclis üyesi aday adayı olmak isteyen parti üyesi gençlerle il binasında mülakat yapıldı. Mülakata katılan AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ''AK gençlerle hedefimiz İzmir'i AK belediyecilik ile tanıştırmak'' dedi. Aday adaylarıyla mülakat yapıldı...

  • Ege Postası
  • 02.01.2019 - 16:09

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Teşkilatında yerel seçim maratonu hız kesmeden devam ediyor. Bugün ilçe ittifaklarının belli olacağı partide gençlik kolları teşkilatında belediye meclis üyesi aday adaylarıyla mülakat yapıldı. Mülakata İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Konya Milletvekili ve Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selman Özboyacı, Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Sekreteri Sümeyye Bozkurt, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Orkun Güzel katıldı. 

İzmir'de 130 aday adayı

Mülakatların amacının 32 yaş altında olup başvuru yapmış genç belediye meclis üyesi aday adayları ile tanışmak olduğunu söyleyen Özboyacı şu açıklamada bulundu: 

"Biz, başvuru yapmış, kaliteli, düzgün, entelektüel birikimi olan, kendini yetiştirmiş, yerel yönetimler alanında partimize ve bulunduğu il, ilçeye katkı sağlayabilecek olan gençlerimizi tespit etmek için bu çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Ancak bu asla bir karar mercii değil. Bizler yalnızca arkadaşlarla görüşmek, tanışmak ve bundan sonra da seçilsin seçilmesin arkadaşlarımızla irtibat kurmak istiyoruz. Şu anda İzmir genelinde yaklaşık 130 gencimiz var. Bu çalışmaya Türkiye genelinde geçen hafta başladık ve devam ediyoruz. Başvuru süresi halen devam ediyor, o yüzden rakamlar da henüz netleşmedi."

Özboyacı İzmir ile ilgili olarak ise ''İzmir'i çok önemsiyoruz. Mevcut durumdan çok daha iyisini hakediyor. İzmir AK Parti belediyecliğini hak eden bir şehir. Bu nedenle buradaki çalışmalarımıza dikkat ediyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.