Dolar 32,3462
%0.3
Euro 35,1024
%-0.05
Altın 2.309,340
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’de eleştiri sesleri ardı ardına geliyor

AK Parti’de eleştiri sesleri ardı ardına geliyor

İstanbul seçiminin sonuçlanmasının ardından Cumhur ittifakı cephesinden eleştiriler ardı ardına gelmeye devam ediyor. . AK Parti İzmir eski İl Başkan Yardımcısı ve 2014 Çiğli Belediye Başkan Adayı Adnan Yılmaz sosyal medya hesabından seçim sonuçlarını değerlendirdi. Yılmaz, “İstanbul halkı AK Parti’ye ve kadrolarına ders vermiştir” ifadelerini kullandı. AK Parti’de eleştiri sesleri ardı ardına geliyor

  • Ege Postası
  • 24.06.2019 - 11:39

EGEPOSTASI- 23 Haziran İstanbul seçimini Cumhur İttifakı’nın AK Partili adayı Binali Yıldırım’ın 9 puan farkla kaybetmesi ittifakta eleştirileri ve tartışmaları beraberinde getirdi.

AK Parti İzmir İl eski Başkan Yardımcısı ve 2014 Çiğli Belediye Başkan Adayı Adnan Yılmaz sosyal medya hesabından seçim sonuçlarını değerlendirdi. AK Partili Yılmaz, parti içi uyarılarda bulunurken, İstanbul halkı AK Parti’ye ve kadrolarına ders verdiğini ifade etti.

 “İSTANBUL HALKI AK PARTİ’YE VE KADROLARINA DERS VERMİŞTİR”

AK Partili Yılmaz, “İstanbul seçimi bitti artık .Gerilime fırsat vermeden bundan ders çıkarmak gerekiyor. İstanbul halkı tercihini değişimden yana kullandı. Ülkemize ve İstanbul’a hayırlı olsun. Beklentimiz istikrar ve halkını kucaklayan bir anlayış olmasıdır. Binali Yıldırım’ın seçimi olmadığını bir kez daha gördük. İstanbul halkı AK Parti’ye ve kadrolarına ders vermiştir. Yolda bulduklarını bakan, vekil, amir, müdür ve danışman gibi makam mevkilere getirip gerçek dava adamlarını dışlayıp sonrada seçimlerde neden oy kaybı yaşadığımızı Binali Yıldırım’a değil ekonomiyi bu hale getiren ve teşkilatlara nifak sokan yalakalara sormak lazım" dedi. 

“YAZIKLAR OLSUN”

Yılmaz, isim vermeden parti içindeki bazı kişileri eleştirirken, “Yazıklar olsun ülkeye yapılan bu kadar büyük hizmetler vatandaşa dokunamadıktan sonra sandıkta umrunda olmadığı aşikar. O yüzden ben davasına inanan insanların yanlışların, hesabını sorulacağı, vatandaşlarına sahip çıkmayıp rant ve makam peşinde koşanları ayırt edecek kadroları mutlaka bulmalı. Binali Yıldırım gibi değerli bir büyüğüme bu sonuçları almasında AK Partiliyim diyerek partimizin bu kadar hizmetlerine kredisini tüketenler vatandaşına sahip çıkmayan AKP’liler bu davada yerinizin olmadığını artık bilin” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.