Dolar 32,5343
%0.18
Euro 34,7483
%0.05
Altın 2.490,540
%0.24
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’de adaylık düşünen isimler konuştu

AK Parti’de adaylık düşünen isimler konuştu

AK Parti’de gözler milletvekili adayı olmak için istifa edeceği konuşulan eski milletvekilleri ve mevcut ilçe başkanlarına çevrildi. 24 Haziran seçimlerinde adı milletvekili adayları arasında geçen isimlerden kimi düşünmediğini kimi ise teşkilattan böyle bir talep gelmesi ya da uygun görülmeleri durumunda aday olacaklarını açıkladı. Kimi düşünmüyor, kimi işaret bekliyor

  • Ege Postası
  • 25.04.2018 - 16:30

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti’de milletvekilliği adaylığı düşünen isimlerden AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, milletvekili aday adayı olmayı düşündüğünü ve önümüzdeki saatlerde son değerlendirmeyi yaptıktan sonra kararını vereceğini belirtti.

YAŞAR KIRKPINAR: NİYETİMİZ O YÖNDE

İlçe Başkanı Kırkpınar, “Doğrudur bir iki görüşme yaptık. İnşallah nasip olursa önümüzdeki saatlerde değerlendirme yapacağız. Niyetimiz o yönde. Son gün yarın. Düşünüyorum. Gerekli görüşmeleri yapacağız bugün. Genel merkezle ve ilde danışacağımız büyüklerimiz var. Onlarla gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra gerekeni yapacağız” dedi.

ÖZGÜR HIZAL: BENİM BÖYLE BİR DÜŞÜNCEM YOK, ARTIK SIKILDIM YANİ

Adı  milletvekilliği adaylığı için geçen isimlerden AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal ise milletvekilliğinin gündeminde olmadığını belirterek, “Benim böyle bir düşüncem yok. Hakikaten yok. Benim adım neden geçiyor anlamadım. İl başkanlığında da adım geçti. Artık sıkıldım yani. Ben ilçe başkanıyım, görevime devam ediyorum” şeklinde konuştu.

ALİ AŞLIK: GÜNDEMİMDE MİLLETVEKİLLİĞİ YOK

AK Parti İzmir eski Milletvekili Ali Aşlık, yeniden milletvekili olmayı düşünmediğini dile getirerek, “Yeniden milletvekili olmayı hiçbir şekilde düşünmüyorum. Benim gündemimde milletvekilliği yok. En iyisi gençlere bırakalım bu işi. Hayırlısı” değerlendirmesini yaptı.

ERTEN: GÖREV BAŞIMIZIN ÜSTÜNDEDİR,  TEŞKİLATIMIZ NEYİ UYGUN GÖRÜRSE ÖYLE DAVRANIRIZ

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten ise milletvekilliğini düşünen ancak teşkilatın vereceği karara göre davranmayı isteyen isimlerden oldu. Erten aday olmasının istenmesi durumunda adaylığı düşünebileceğini kaydederek, Milletvekilliğine yeşil ışık yaktı, şunları söyledi: 

“Kongresini yapmış ilçe başkanıyım. Cumhurbaşkanımız ve il başkanımızla birlikte il başkanlığı için çağrılmıştım. Döndük kongremizi yaptık. Teşkilatımız neyi uygun görürse öyle davranırız. Ben Kazım Erten olarak çıkıp milletvekili adayı olacağım demem. Teşkilatın takdir ve prensiplerine göre davranacağım. Teşkilat ve il başkanımızın takdirleri önemli.  Şu anda da önemli bir görev yapıyorum. Siyasi tecrübem var. 30 yılı aşkındır aktif siyasetin içindeyim. Kısa bir süre var. Yarın akşama kadar tüm teşkilatlarda arkadaşlardan adaylık için başvurmaları istenebilir. Biz görevimizin başındayız. Sayın Cumhurbaşkanı, Başbakanımız, Teşkilat Başkanımız ve il başkanımızın vereceği görev başımızın üstündedir.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.