Dolar 32,5437
%-0.01
Euro 34,8875
%0.06
Altın 2.435,110
%0.21
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’de 4 ilçeye yeni başkan

AK Parti’de 4 ilçeye yeni başkan

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’nda Seferihisar, Narlıdere, Dikili ve Torbalı’ya yeni başkanlar atandı. Yeni başkanlara başarı dileğinde bulunan AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, önümüzdeki hafta da Ankara’da gerçekleşecek olan eğitim kampına katılacaklarını, hemen ardından ise hızla sahaya inip yerel seçim çalışmalarına başlayacaklarını kaydetti. AK Parti’de 4 ilçeye yeni başkan

  • Ege Postası
  • 11.10.2018 - 12:14

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam tarafından resmi atamaların yapıldığını belirten AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, mahalle başkanlarındaki eksikleri tamamladıktan sonra önümüzdeki hafta Ankara’da 30 ilçe kadın kolları başkanı ve il yürütme kurulu üyeleriyle eğitim kampına katılacaklarını belirtti.

KİM NEREYE ATANDI'

Yeni yapılan atamalar kapsamında Torbalı’ya İlknur Demirtaş, Dikili’ye Ayşe Ünlü, Seferihisar’a Berrin Özdemir, Narlıdere’ye ise Zeynep Gezici ilçe kadın kolları başkanı olarak resmen atandı.

BÜYÜKDAĞ: TÜM BAŞKANLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM

Kampın hemen ardından sahaya ineceklerini belirten AK Kadınların İzmir Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, “Dört ilçede kadın kolları başkanlarımız kendi istekleriyle, özel nedenlerden dolayı ayrılmışlardı. Dikili’ye zaten geldiğimizde de atama yapmamıştık, geçici görevlendirme yapmıştık. Çalışmalarımızı tamamladık, genel merkezde dün resmi atamalarımızı gerçekleştirdik. Yerel seçim öncesi biz tüm kadromuzu mahalle başkanlarımıza kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Eksik olan 4 ilçe başkanımız vardı. Genel merkez kadın kolları başkanlığımızın kongre sürecini beklemiştik. İzmir’de 2 adayla görüşüp tek adaya düşürerek Ankara’ya götürdük adaylarımızı. Bu atanan başkanlarımıza başarılar diliyorum. Önümüzde yoğun bir süreç var. Çok kısa bir süre içerisinde yönetimlerini oluşturmalarını istedik. Yönetimlerini oluştururken de daha önce görev alan kadın kolları üyelerini de dahil etmelerini istedik, kırgınlık ve küskünlük olmaması açısından. Kucaklayıcı bir yönetim oluşturmalarını istedik. Arkasından mahalle başkanlarımızı da tamamlayacağız” diye konuştu.

CİDDİ, DETAYLI BİR ÇALIŞMA KAMPINA GİRECEĞİZ

“Önümüzdeki hafta da yeni ilçe başkanlarımızla da beraber 30 ilçe kadın kolları başkanımız, il yürütme kurulu üyeleriyle Ankara’daki eğitim kampına katılacağız” diyen AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Büyükdağ, “Önümüzdeki süreç ile ilgili ciddi, detaylı bir çalışma kampına gireceğiz. Hızlı bir biçimde çalışmalarımıza başlayıp sahaya ineceğiz” değerlendirmesini yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.